El resum de la jornada al FUTBOL BASE (4 i 5 maig)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Sant Pere Màrtir 5-5 Prebenjamí A

Un enfrontament molt disputat en el qual el Prebenjamí A no va deixar de lluitar en cap moment. Només la manca d’encert dels de Plujà i Ferrés va impedir que el resultat fos totalment diferent. Els més menuts del club encaren el final de temporada amb moltes ganes i seriositat per fer les coses ben fetes.

Ter Brugent 2-1 Benjamí E
Boscdetosca 4-5 Benjamí D

Última jornada de lliga en la qual el Boscdetosca va fer el passadís als campions en una bona mostra de cortesia. No va ser un partit fàcil per als de Coma i Marcillo, ja que l’ordre defensiu dels locals va dificultar la creació d’ocasions. Fins ben entrat el segon quart els vermells no van poder avançar-se en el marcador i canviar el panorama del partit. Semblava que el Benjamí D tenia el triomf encaminat amb un 0-3 al descans, però el conjunt groc van aprofitar les seves arribades per empatar el duel en molt poca estona (4-4). En un últim impuls, els olotins van poder marcar el gol de la victòria per posar el punt i final a un curs per emmarcar.


Benjamí C 5-2 Santa Eugènia
Benjamí B 3-5 Porqueres
Palafrugell 5-2 Benjamí A
Benjamí Femení 0-3 Boscdetosca
Aleví F 4-5 La Canya

Aleví C – Torneig TAR

Molt bon paper dels joves d’Olivet i Garza en el prestigiós torneig internacional de Taradell. L’Aleví C va realitzar una primera fase gairebé impecable amb victòries contra el Turku finlandès (9-0), el Cubelles (3-1), el Be Soccer Balenyà (2-0) i el Loudeac francès (8-0). L’única derrota va ser contra el RCD Espanyol (8-0). En els vuitens de final, els olotins van superar el Baix Ter (2-0) i als quarts de final es van trobar a la Damm, que els va apartar definitivament de les semis (0-3). Llistó ben amunt!

Llagostera 6-1 Aleví A
Infantil C 3-2 Torelló

Magnífica victòria dels jugadors dirigits per Casellas i Camps en un matx sense un dominador clar i en el qual es va haver de patir molt per aconseguir quedar-se amb els tres punts. Un Infantil C que suma un gran triomf per seguir aspirant al tercer lloc de la classificacio.

Llagostera 1-3 Infantil B

Important victòria a domicili de l’Infantil B. Una primera meitat amb poc control i intensitat en la qual els olotins van marxar amb resultat favorable al descans (0-1). A la represa, els de Ferrés i Coll van sortir més endollats i van poder dominar el joc. Fruit d’això van arribar dos gols més, un cop de cap en un còrner i el tercer en una gran jugada col·lectiva. El Llagostera va retallar distàncies amb un llançament directe de falta. Aquesta victòria permet a l’Infantil B situar-se en el quart lloc de la classificació.


Infantil A 3-0 Baix Ter 

En un aparador magnífic com l’Estadi Municipal, l’Infantil A va aconseguir el títol de lliga i l’ascens a Preferent després de superar amb comoditat al Baix Ter. D’aquesta manera, el conjunt de Gerard Moreno i Marc Blasco completa una temporada gairebé perfecta al capdavant del grup 18 de Primera Divisió; 77 punts amb 25 victòries, 2 empats i cap derrota que els permeten celebrar el campionat i pujar de categoria. Enhorabona!


Figueres 1-4 Cadet B

Primera meitat igualada amb un lleuger domini dels locals. No obstant, va ser la UEO qui va obrir la llauna per marxar als vestidors amb el marcador a favor (0-1). A la segona, el bloc de Luengo i Téllez va imprimir un ritme més alt i a còpia d’esforç i treballar va poder incrementar la renda. A seguir lluitant!


Cadet A 2-6 Vilassar

Una primera meitat completament boja en la qual el resultat després del primer quart d’hora ja era de 2-2 amb atacs constants dels dos equip. A partir d’aquí, el joc es va calmar una mica i es va mantenir la igualtat fins al descans. Just començar la represa, un gol psicològic dels maresmencs va fer molt de mal al Cadet A, que no va poder refer-se i va veure com el rival mostrava la seva superioritat en el joc i el resultat final.


Júpiter 3-2 Cadet Femení
Figueres 3-0 Juvenil B

Un compromís molt complicat davant d’un rival de nivell elevat. Dos gols en els primers deu minuts van trencar la idea i el plantejament del Juvenil A, que poca cosa va poder-hi fer. Un duel amb molt de migcampisme i més ocasions dels figuereuncs, que van superar en totes les facetes del joc a l’equip de Ketxa i Barris.

Jàbac 2-0 Juvenil A
Moià 0-7 Juvenil Femení

Visita al camp de l’últim classificat, que encara no havia aconseguit cap victòria en tota la lliga. El ritme de joc va ser força lent tot i que les vermelles intentaven sortir jugant i buscar combinacions. No va ser fins al minut 33 que les de Prat i Fabrés van poder obrir la llauna. Després de corregir errors al descans i conscienciar-se de l’importància del partit, l’equip va reaccionar i en només deu minuts ja van anotar el 0-2. A partir d’aquí, el Juvenil Femení es va sentir més còmode i va augmentar la intensitat per transformar les ocasions generades. Fins i tot la portera olotina va aturar un penal quan el Moià tenia la possibilitat de marcar el seu primer gol.

CF Sant Jaume 4-0 Besalú

Cop d’autoritat del CF Sant Jaume en el derbi garrotxí contra el Besalú. Els de Joan Sánchez van atropellar el rival amb els gols d’Ibra, que va fer un doblet, Enric Genís i Zaca. El filial de la UEO continua en la sisena posició del grup 1 de Segona Catalana amb 48 punts i aquesta propera jornada es desplaçarà al camp del Vilartagues.

EF Manu Lanzarote 1-8 Sènior Femení

Leave a Reply