El resum de la jornada al FUTBOL BASE (25 i 26 maig)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí 4-4 Boscdetosca
Benjamí E 1-2 Ter Brugent
Torelló 6-0 Benjamí C

Un compromís molt difícil per al Benjamí C, que es va trobar amb un equip molt superior físicament. Els de Suñer i Davesa van intentar associar-se amb la pilota en tot moment però els va costar trepitjar l’àrea.

Les Preses 1-1 Benjamí Femení

Les joves olotines van disputar un duel molt igualat al camp de Les Preses, que va poder inaugurar el marcador. Però a falta de cinc minuts per finalitzar l’enfrontament, el conjunt d’Helena i Laura Pujolar va aconseguir el gol de l’empat. Va ser un dels millors partits que van realitzar les joves de la casa, desplegant un futbol atractiu per acabar amb bon regust la temporada.

Banyoles 5-6 Aleví E
Navata 3-6 Aleví D
Aleví C 10-0 Atlètic Banyoles

Darrera jornada en un duel controlat de principi a fi. El cos tècnic, encapçalat per Joel Olivet i Àlex Garza, vol felicitar els nens per la fantàstica temporada realitzada amb la tercera posició i fins a 23 jornades seguides sense conèixer la derrota.

Infantil C 5-3 Aleví A i B (amistós)
Infantil B 3-3 Lloret

Última jornada de lliga en un partit en el qual l’Infantil B no va sortir amb la intensitat necessària. Hi va posar més ganes el Lloret, que va aconseguir anar al descans amb un resultat favorable de 1-2. Els de Casellas i Camps van sortir millor a la represa, tot i que van encaixar un altre gol en contra. No obstant, els olotins van culminar una gran recta final amb dues dianes per obtenir un valuós punt. Un resultat just per acomiadar un curs en el qual s’ha assolit l’objectiu de la temporada, una quarta posició molt meritòria i lluitada. El cos tècnic dóna l’enhorabona a tots els jugadors pel treball realitzat durant tot l’any.

Llançà 0-7 Infantil A

Últim matx de competició amb domini clarament dels olotins, que van obrir la llauna de forma matinera. Una jornada marcada per la visita d’en Biel Vargas, jove empordanès que està lluitant de forma admirable contra una malaltia, i al qual els jugadors van dedicar-li els 7 gols anotats, curiosament el dorsal que ell porta al CF Peralada. L’equip de Moreno i Blasco tanca així una temporada de somni amb 28 victòries, 2 empats i només 8 gols en contra. Enhorabona als 18 futbolistes de la plantilla, que han assolit el títol de lliga i l’ascens a Preferent!

Cadet B 5-1 Baix Ter

Magnífica primera meitat del Cadet B, tant en joc com en treball, en la qual va poder marcar tres gols. A la segona, els de Luengo i Téllez van abaixar el ritme degut al cansament, però encara van tenir temps d’ampliar la renda amb dues dianes més. Una molt bona actuació d’un gran grup humà per dir adéu a la temporada de la millor manera!

Juvenil B 5-1 Atlètic Banyoles

Després d’uns partits amb mals resultats, el Juvenil B va finalitzar la lliga amb una bona victòria davant del tercer classificat. Un matx que es va disputar a l’Estadi Municipal, un al·licient més per treure forces d’on no n’hi havia. Superioritat total dels de Ketxa i Barris, que van mostrar ambició i ganes d’acabar el campionat amb tres punts més.

Juvenil Femení 0-5 Torelló

Mal partit de les vermelles, que amb moltes baixes i una mala dinàmica no van poder plantar cara al Torelló. El resultat no reflecteix una primera part en la qual el Juvenil Femení va competir a bon nivell, sobretot contenint la proposta futbolística de les osonenques. L’ordre i la intensitat defensiva de les de Prat i Fabrés van permetre anar al vestidor amb un desavantatge mínim (0-1). Durant la segona part, el cansament va passar factura i les visitants van trobar molts forats que van saber aprofitar. Aquesta setmana, últim partit de lliga a Girona!

Marca de l’Ham 5-0 CF Sant Jaume

El filial de la UEO va acabar la lliga amb una derrota intranscendent davant d’un rival que s’hi jugava la permanència. Tot i aquest resultat negatiu, la temporada del CF Sant Jaume ha estat espectacular, situant-se en sisena posició amb 54 punts (empatat amb el Boscdetosca) i  completant una segona volta amb uns números increïbles. Bona feina de Joan Sánchez i companyia!

Leave a Reply