La bala de l’Estartit, amb més camp per córrer

L’atacant empordanès i la Unió Esportiva Olot s’han posat d’acord per amplir el contracte per una temporada més. Així doncs, Jordi Xumetra viurà el seu tercer curs defensant la samarreta vermella, amb la qual ha disputat més d’una quarantena de partits i ha marcat quatre gols. La bala de l’Estartit, que ja era un dels capitans, està destinat a ser un dels pilars importants d’un projecte en constant creixement. 

Un futbolista contrastat i amb experiència a Primera Divisió com Jordi Xumetra sempre és una garantia i ha de tenir més recorregut a un club com la UEO. Als seus 33 anys, Xumi encara té moltes coses a dir en aquesta categoria, segurament amb un rol diferent al de la seva millor època però essent igual d’important per sumar a l’engranatge col·lectiu. Després d’arribar al mercat d’hivern de fa dos cursos, disputant fins a 14 enfrontaments, aquesta temporada ha participat en 31 partits (14 com a titular) i ha anotat quatre dianes, curiosament tres d’aquestes contra el CD Teruel. Un jugador plenament integrat a la ciutat i vinculat amb el projecte, agafant ascendència al vestidor i convertint-se en un dels capitans. Sobre el camp, la bala de l’Estartit assegura presència ofensiva amb potència, cavalcada, centrada i definició. Per totes aquestes raons, la direcció esportiva ha apostat per la renovació de Xumetra, el que ens permet gaudir una altra temporada amb la qualitat del seu futbol. Gràcies, Jordi! Mirem endavant!

Declaracions de Jordi Xumetra:

“Em sento bé, content de poder seguir gaudint d’aquesta professió i en un club com l’Olot amb els valors que transmet i que també comparteixo. Vull seguir donant guerra un altre any”.

“L’equip ha demostrat aquesta temporada que és molt competitiu i que els rivals han de suar sang per poder-nos guanyar. Individualment, estic satisfet amb la temporada que he fet i els números així ho demostren”. 

 

 

Leave a Reply