La UEO 19-20 engega motors

La Unió Esportiva Olot ha començat els entrenaments aquest dimecres amb la continuïtat com a nota dominant, tant en la plantilla com al cos tècnic. Els jugadors de Raúl Garrido i Kevin Martínez s’han exercitat al Morrot i els dos propers dies treballaran en doble sessió abans del primer amistós, dissabte a porta tancada contra l’Al-Arabi. 

Una sessió marcada per la presència de tres juvenils (Aleix Abel, Àlex Garcia i Joel Ferrés), a banda d’Albert Julià del filial (CF Sant Jaume) i les noves incorporacions, Albert Vivancos, Joel Arimany i Joel Arumí, que retorna de la cessió a la Damm. El gruix de la plantilla, per tant, és el de la temporada passada amb una clara aposta de proximitat amb futbolistes de la terra i implicats amb el projecte.

Pel que fa al cos tècnic, també es manté el nucli amb algunes petites novetats. Raúl Garrido comptarà amb Kevin Martínez com a segon entrenador, Ferran Joanmiquel com a preparador físic i Pol Fresneda com a entrenador de porters. S’incorpora a l’staff Abelardo Otero en la nova figura de coach esportiu i també entra el jove analista Jordi Martín. Pel que fa als fisios, assumeix la responsabilitat Gerard Plujà, que el curs passat estava al filial i al futbol base, supervisat per Ramon Vilà i amb David Cruz com a doctor. Continua com a delegat en Carles Curós i l’incombustible Myron Ilchinsin com a encarregat de material.

Declaracions de Jose Martínez:

“Content per seguir un any més, i ja en van cinc. Retrobada molt positiva amb els companys i amb la gent nova. La base ja és la que hi havia, hem demostrat que la gent de casa pot tirar del carro i els reforços són de proximitat, coneixen bé el club i això aporta molt. Això dóna un plus i t’ho agafes més a nivell personal, et motiva més”.

“Primer dia i primera presa de contacte, els objectius els deixarem per més endavant. Il·lusionat, amb moltes ganes i els objectius ja es veuran, la competició ja ens dirà on hem d’estar”.

“Ens hem fet un nom a la categoria, potser abans no ens situaven ni al mapa i ara ens hem posat a l’òrbita de Segona B i ens hem consolidat en una categoria maca. Serà molt dur i hi ha equips amb grans pressupostos, ens hem de preparar per competir bé”.

Declaracions de Raúl Garrido:

“Molt content, és agradable tornar a veure els jugadors i les incorporacions són d’un perfil humà molt bo. És un plaer tornar d’aquesta manera. Sempre que el jugador conegui el context on va a treballar és millor i ajudar a la seva adaptació”.

“És fonamental que un equip tingui una identitat clara que, bàsicament, la donen els jugadors que porten més temps. La continuïtat és una eina indispensable i un aspecte positiu, parla molt bé de la plantilla”

“Partim amb l’avantatge que ja ens coneixem bé, això és molt bo i ens facilita el treball. Hem de ser exigents amb nosaltres mateixos i intentar ser més complerts. Tot el que ve ara ens dóna la possibilitat de crèixer i ser millors”

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

 

 

 

 

 

Leave a Reply