Marc Mas, traspassat a la lliga sueca

Acord amb el GIF Sundsvall suec per al traspàs de Marc Mas. El davanter silenc no continuarà a la Unió Esportiva Olot després de tres temporades en les quals ha esdevingut el referent ofensiu de l’equip. Marc Mas ha deixat petjada amb gairebé una cinquantena de gols i un curs brillant a Tercera Divisió. 

Marc Mas va ser el primer fitxatge després del descens de Segona B a Tercera Divisió. Amb ell es va iniciar una gironització del projecte per intentar recuperar la categoria perduda. I el cert és que l’aposta va sortir a les mil meravelles ja que la UEO va ascendir i el punta de Sils ho va brodar amb 31 dianes, entre aquestes el decisiu contra l’Sporting B en la ronda de campions. El curs següent, Mas també va signar uns registres remarcables per a la categoria amb 10 dianes i un protagonisme cabdal en el joc ofensiu de l’equip. I finalment la temporada passada, amb Garrido a la banqueta, el selvatà va foradar les xarxes en set ocasions en els 38 partits disputats. En total, són 115 partits i 48 gols els que hem ballat al ritme de Mas Style. Ara, però, és l’hora d’agafar nous camins i el futbolista ha decidit canviar d’aires i acceptar una proposta de l’estranger. Gràcies per tot i molta sort, Marc!

 

Leave a Reply