Estació d’enllaç

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge (12h, Footters) la SD Ejea, un altre rival directe a la classificació i que encara no coneix la derrota a Luchán. El tècnic Raúl Garrido vol que l’equip aprofiti el punt d’inflexió de la victòria contra el Nàstic per enllaçar una dinàmica positiva i mantenir-se en posicions més agradables. L’expedició sortirà aquest dissabte cap a la localitat aragonesa amb les baixes de Joel Arimany i Albert Blázquez, mentre que Arnau Comas serà dubte. 

Desig de continuïtat. Guanyar el Nàstic hauria de provocar una sacsejada anímica a la plantilla, conscients que si s’ho proposen són capaços de tot. Més que el resultat i l’èpica del moment, és la manera com es va combatre un dels clubs més forts del grup. Tots i cadascun dels jugadors van aportar aquell plus d’intensitat i agressivitat que és estrictament necessari per aspirar a fites més rellevants. La persistència i la força de voluntat són trets distintius d’aquest equip, fins ara mancat d’encert, però amb una ambició i determinació enorme per allargar la sèrie de bons resultats. Són tres empats i un triomf en l’últim mes, tot esperant que aquest novembre s’obri amb la mateixa tònica per eixamplar el marge amb les angúnies i coquetejar amb zones més nobles. Propera parada, la gespa artificial d’Ejea de Los Caballeros. Serà una estació enllaç?

El rival és la Sociedad Deportiva Ejea, fundat l’any 1927 i que tot just viu la seva segona temporada a la Segona Divisió B. Tot i perdre homes importants com Adri de Mesa, Diego Suárez, Julio de Dios o Moustapha, els aragonesos s’han reforçat amb futbolistes com Manu Molina (Marbella), Alberto Leira (Teruel), Ronald Gbizie (Fuenlabrada), o Chechu Dorado (Real Zaragoza) Arrencada de lliga molt positiva dels de Javi Suárez, especialment en les tres primeres jornades on van sumar set punts de nou possibles. També cal ressaltar la imbatibilitat com a local amb tres victòries i dos empats, xifres que els situen en novena posició amb 14 punts, un més que la UEO. El màxim golejador és Albert Torras, fitxat del Deportivo Aragón, que ja ha marcat sis gols, uns registres molt remarcables a aquestes alçades.

El partit, corresponent a la onzena jornada del campionat de lliga del grup tercer, es disputarà aquest diumenge a les 12h al Estadio de Luchán d’Ejea de Los Caballeros i es podrà seguir en directe per Footters, Aragón Deportes i Ràdio Olot. L’expedició olotina sortirà aquest dissabte a la tarda en autocar cap a la localitat aragonesa on farà nit abans del partit. És dubte Arnau Comas, que segueix amb molèsties, i són baixa Joel Arimany, gairebé recuperat de la ruptura d’isquios, i Albert Blázquez, que estarà uns dos mesos fora de combat per una ruptura a l’adductor. Som-hi, vermells! Aprofitem el bon moment!

BAIXES: Joel Arimany i Albert Blázquez (lesió)

La prèvia de Raúl Garrido

“Sempre que es guanya ajuda a que tot sigui més positiu, som conscients que això continua i diumenge tenim un partit dificilíssim i exigent. Enllaçar dues victòries és una situació que costa a tots els equips, és complicat però és el nostre objectiu. Necessitàvem aquest punt d’inflexió contra el Nàstic i hem d’aprofitar-lo per guanyar el partit, sempre amb el màxim respecte cap al rival”.

“Són enfrontaments directes, tenim un rival just davant de nosaltres com és la SD Ejea i això és un al·licient més per intentar superar-los a la classificació i veure’t més a prop d’objectius bonics”

“És un camp complicat per la superfície, una gespa una mica antiga, però les mides són bones. Estem pendents del vent però res que no ens impedeixi jugar a futbol i tractar de ser nosaltres mateixos. Ens hem d’adaptar i tenir en compte moltes coses. La SD Ejea és un equip no tan directe com la temporada passada, tracta de ser més dominant a través de la pilota”.

“El balanç d’aquestes primeres deu jornades és positiu, portem un mes sense perdre però la línia és molt fina. Estem en una bona situació classificatòria i el joc de l’equip em dóna motius per a ser optimista, hem de trobar aquest punt de finalitzar els partits. Voldria que tot l’entorn fos conscient d’aquesta dificultat i que juguem contra equips molt bons”.

Precedents

Només tenim un sol precedent al Estadio de Luchán. Va ser el duel de la temporada passada que va acabar sense gols (0-0).

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply