Olot i la UEO, protagonistes de La Marató de TV3

Aquest dimarts s’han presentat els actes de La Marató de TV3, que es farà el diumenge 15 de desembre i en la qual la ciutat d’Olot hi tindrà un paper protagonista. L’Estadi Municipal i el Pavelló d’Esports es convertiran en els platós territorials del programa, que enguany va dedicat a les malalties minoritàries. La directiva de la Unió Esportiva Olot, Núria Fité, ha assenyalat que el club comparteix valors i compromís social amb la causa i que participar-hi és un autèntic privilegi. El partit dels famosos, amb la presència de l’etern capità Abel Solé, serà un dels plats forts de la matinal. 

Aquest any, La Marató trepitja més territori que mai. Per primera vegada a la seva història, el programa surt dels platós de TV3 i Catalunya Ràdio per donar més protagonisme a la implicació i l’energia ciutadana que el fa possible des del 1992.  A la capital de la Garrotxa, els escenaris del programa seran l’Estadi i el Pavelló Municipal d’Esports, amb la conducció dels periodistes Jordi Basté i Marta Bosch. Allà s’hi farà el tradicional “Partit dels famosos”, que torna després de dos anys d’absència, i una exhibició del Club Patinatge Artístic Olot, 12 vegades campiones del món. En el partit, que arrencarà a les 11:30h, hi participaran cantants com Miki Nuñez o Lildami, esportistes com Tommy Robredo o Pol Espargaró, les protagonistes de la sèrie “Les de l’Hoquei”, periodistes, youtubers… I la representació local amb Abel Solé, directiu de la UEO i etern capità del club amb més de 400 partits a les seves esquenes. També hi haurà música, animació i diverses activitats amb la col·laboració de l’Escola Pia l’Associació INTEGRA.
Fotos: Ajuntament d’Olot
Aquest matí s’ha fet la presentació a l’Ajuntament d’Olot amb el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé; Xavi Torres, coordinador de La Marató de TV3 a Olot, l’alcalde de la ciutat, Pep Berga i Núria Fité, directiva de la Unió Esportiva Olot.  L’alcalde ha destacat “la bona resposta de la ciutat i la comarca a la Marató” i ha afegit que “és un reconeixement a Olot i a tota l’acció solidària que fins al moment s’havia fet a la ciutat i comarca i que aquest any hi col·laborarà més que mai”. Per a la seva part, Núria Fité ha refermat la vessant més social de la UEO, que tornarà a lluir en un magnífic aparador: La nostra entitat comparteix molts valors amb La Marató de TV3. És un autèntic honor i privilegi participar-hi tan activament aquest any, una gran oportunitat per demostrar la solidaritat garrotxina”. 

Leave a Reply