Pontenc 1-1 Sènior Femení (CRÒNICA)

Empat aeri!

Una nova jornada invictes i ja en van 8, l’equip femení de l’Olot va aconseguir aquest diumenge un valuós punt al camp de Vila Roja on el Pontenc va desplaçar el seu partit a causa del mal estat del seu camp després del temporal Glòria. Aquest diumenge les noies de l’Olot van visitar un camp que actualment no veu gaire futbol, el camp del Vila Roja de Girona que anys enrere havia tingut un equip femení.

El partit va començar amb un ambient fred, l’amenaça de pluja feia que encara costés més posar-se a jugar però tot va canviar passats els primers dos minuts de partit. Un partit intens en el qual les jugadores del Pontenc van renunciar a tot joc combinatiu i una i altra vegada rebutjaven pilotes en llarg buscant fer arribar pilotes a les davanteres o aconseguir alguna jugada de pilota aturada. El joc el van posar les olotines que van baixar la pilota i amb combinacions ràpides, aquesta vegada més pel centre, anaven buscant el camí del gol que es va resistir diversos cops.

A la segona part, el Pontenc va donar el primer cop en una jugada de córner ben rematada que va significar el primer gol. Aquest resultat va ser ràpidament contestat per l’Olot, també en una nova jugada de córner.

Després d’això, la tònica del partit va ser de pilotes al cel de Girona per part de les locals i intent de jugar per part de les jugadores de l’Olot. Un bon punt que permet seguir la ratxa sense perdre i continuarlluitant per la segona plaça de la lliga.

El proper dissabte, el Sta. Eugènia de Girona arriba a Olot després de guanyar a les vermelles al seu camp en un final d’infart. Serà un bon partit! Us hi esperem!

FITXA TÈCNICA

Pontenc:  Sònia, Anna, Maria, Ainhoa, Carla, Noelia, Tatiana, Paula, Paula, Irene, Martina.

UE OLOT: Marta Tarrés, Judith Dos Santos, Isabel Castañer, Júlia Santos, Sandra Anglada, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Glòria Barrero, Anna Payola,  Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Júlia Duran, Aida Garcia, Clara Ventura, Clàudia Calvet, Coral·lí Galeote, Ari Gómez.

Gols: 1-0, Anna (56’’), 1-1, Júlia Santos (59’).

Àrbitre: Raul Gonzalez Aguilera
Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp de futbol municipal de Vila Roja.

Leave a Reply