Comunicat oficial de la Unió Esportiva Olot

COMUNICAT OFICIAL DE LA UNIÓ ESPORTIVA OLOT

La Unió Esportiva Olot comunica als seus socis i aficionats que hi ha una alta probabilitat que la Comissió Delegada de la RFEF acordi demà que els propers partits de Segona Divisió B es disputin a porta tancada.

En aquest sentit, el club respectarà  la decisió de la RFEF. Tanmateix, demanem disculpes als socis de la UEO perquè perdran el dret de veure algun dels nostres partits a l’Estadi Municipal i de seguir-nos a camp contrari.

Per poder donar la mínima informació a socis i aficionats, reivindicarem que la premsa pugui fer el seguiment dels partits pels canals habituals (Esport3/Footters) i de proximitat com Ràdio Olot i Olot Televisió, així com la premsa esportiva gironina.

Respecte al futbol base de la Fundació UE Olot, restem a l’espera de la decisió de la Federació Catalana de Futbol d’acord amb les indicacions que doni la Generalitat de Catalunya, en quant a autoritat sanitària, i també de l’Ajuntament d’Olot, en quant a propietari de les instal·lacions esportives que utilitzem.

 

 

Leave a Reply