Raúl Garrido: “Estem davant d’una emergència sanitària mundial”

En teoria avui Raúl Garrido havia d’atendre els mitjans de comunicació en l’habitual prèvia dels dijous abans del partit de diumenge contra el Nàstic de Tarragona. La suspensió de la lliga arran del coronavirus ha provocat que la trobada amb la premsa hagi tingut un caire excepcional i amb preguntes enfocades a gestionar aquesta aturada imprevista del campionat. En aquest sentit, el doctor de la Unió Esportiva Olot, David Cruz, ha fet avui una xerrada informativa a la plantilla i cos tècnic del primer equip sobre la prevenció, símptomes i efectes del COVID-19. 

Les declaracions de Raúl Garrido

“Per a nosaltres és un pal, estàvem en una dinàmica molt positiva i tot el que no sigui seguir competint ens trastoca els plans, però estem davant d’una emergència sanitària global i mundial. No puc dir res més que donar suport a les autoritats sanitàries i tractar d’ajudar en tot el que pugui per a que passi quan abans millor”.

“Hem viscut aquesta setmana amb incertesa. Primer es deia que jugaríem a Tarragona a porta tancada, després es rumorejava que no es jugaria i ja vèiem que això pintava malament. Esperem que duri el menys temps possible per tornar a la normalitat i que com a societat siguem capaços d’aturar una qüestió tan preocupant. .

“Hem seguit entrenant sense preparar cap partit però seguint amb la rutina habitual. Diumenge i dilluns descansarem a l’espera de veure com organitzem la setmana vinent, però com que això va dia a dia tractarem d’adaptar-nos al que vagi sortint”. 

“Seran setmanes complicades, tractarem que a nivell físic es noti el menys possible però si no competim ens pot afectar. Si s’allarga en el temps, a nivell psicològic serà complicat d’afrontar-ho de manera positiva i tranquil·la”.

 

Leave a Reply