Lluís Aspar, eliminat a semifinals del torneig de FIFA 20 de Segona B

A falta de competició real, campionat virtual. El jove central de Molló ha estat l’escollit per representar la Unió Esportiva Olot en el torneig del videojoc FIFA 20. Aquest torneig, anomenat #2bg3virtual, ha estat creat per Adrià Arjona, jugador de l’AE Prat, i Óscar Yeste, cap de premsa de l’AE Prat, i compta amb la participació de la majoria de clubs del grup tercer de la categoria de bronze. A més, la cita té una vessant solidària, ja es podran fer donacions a l’Hospital Bellvitge de Barcelona per seguir lluitant contra el coronavirus.

Lluís Aspar va superar tres eliminatòries, inclosa una fase prèvia per plantar-se fins a les semifinals, on va caure de forma clara davant de l’AE Prat d’Àlex Pachón (1-7). Abans, el ripollès havia superat Pablo Picón de l’Atlético Levante (1-3), Pablo Fernández de la UE Cornellà (2-6) i Alejandro Tarí de l’Hércules CF (5-1). Un paper més que digne del jove de Molló, que s’ha classificat per als play-offs que es disputaran pròximament amb els altres grups de Segona B. Enhorabona!

Leave a Reply