Samu Pinto (Mallorca), reforç d’hivern a la zona ampla

La Unió Esportiva Olot incorpora el migcampista Samuel Pinto en aquest mercat hivernal fins a final de temporada. El futbolista eivissenc, rescindit del filial del RCD Mallorca, té experiència a Segona B del seu pas per Barakaldo i Las Rozas. Jugador sub23 de perfil ofensiu que dotarà de més competència el centre del camp. Pinto, que ja s’ha entrenat avui amb els seus companys, encara no podrà debutar aquest cap de setmana.

Samuel Àlex Pinto (11-11-1999, Eivissa) reforça la plantilla de la Unió Esportiva Olot i tornarà a coincidir amb Juan Delgado, amb qui va compartir vestidor al Barakaldo. El jove eivissenc, sorgit del planter del RCD Mallorca, va tastar la categoria de bronze el curs passat amb la cessió al club basc (10 partits, 5 com a titular) i també al conjunt madrilenc de Las Rozas (8 partits, tots de titular i 1 gol). Es tracta d’un migcampista ofensiu amb talent i qualitat a nivell tècnic i bona conducció de pilota. Té arribada, bon tir i també ens donarà més presència física al centre del camp (1’85cm). Un futbolista jove (21 anys) i de joc creatiu que ve amb ganes de fer-se un lloc i seguir creixent per ajudar-nos en aquesta segona volta. Benvingut al club, Samu!

Declaracions de Samu Pinto

“Molt content, ja m’he instal·lat a Olot i he tingut bones sensacions en el primer entrenament. Ara he d’agafar el ritme i conèixer una mica més al tècnic i jugadors”.

“Tinc molta il·lusió i moltes ganes d’estar aquí. He tingut experiència en dos clubs a Segona B i vinc per aportar el que pugui i ajudar l’equip a tirar amunt. Em defineixo com un migcampista més ofensiu que li agrada mirar endavant”.

Fotos: RCD Mallorca

Leave a Reply