Èric Callís: “Estic molt feliç de tornar a casa meva”

Aquesta tarda ha estat presentada la dotzena cara nova de la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Tot i que la seva no és tan nova, ja que Èric Callís s’ha format com a jugador al club olotí, on també exerceix de tècnic en les categories de formació. El lateral de la Vall de Bianya, que considera que a Girona ha crescut com a futbolista i persona, espera aprofitar l’oportunitat i ajudar l’equip a recuperar la categoria. El director esportiu Sergi Raset n’ha destacat el marge de creixement i sobretot la il·lusió i el compromís que l’uneix al projecte. 

Després de sis anys cremant etapes i sumant categories al Girona FC, Èric Callís fa el camí de tornada i aterra de nou a la capital de la Garrotxa amb la il·lusió d’un nen petit amb sabates noves:“Estic molt content i molt feliç de tornar al que considero casa meva en tots els sentits. Hi he estat com a jugador i com a entrenador del futbol base, no vaig tenir cap mena de dubte i vaig acceptar el nou repte”. Callís reconeix que sempre havia tingut l’esperança de tornar i que ara li toca aprofitar l’oportunitat: “Hem d’intentar tornar el club on es mereix, i més en l’any del Centenari. Hem de superar cada partit per intentar arribar a l’objectiu. No tinc cap mena de pressió, he d’intentar treballar i posar-hi una competència sana”. El jove garrotxí, que ahir i avui ja s’ha entrenat amb els nous companys, espera encaixar dins d’un grup també molt rejovenit: “Com a projecte esportiu, la millor opció i la més interessant era la de l’Olot. Tnc sensacions molt bones, hi ha molta gent nova però farem un gran grup i un gran equip per tirar-ho endavant”. Respecte la seva última etapa al planter de l’Olot, Èric Callís reconeix que a Girona ha crescut “futbolística i personalment” i que té el mateix perfil però “amb més maduresa”:

Per a la seva part, el director esportiu Sergi Raset n’ha valorat les seves condicions tècniques, ressaltant sobretot el compromís i l’amplitud que donarà per la banda dreta: “L’Èric és un jugador jove amb moltes ganes de créixer. Ha estat un dels capitans del Girona de Divisió d’Honor juvenil i ens aportarà sortida de pilota, recorregut, arribada, amplitud i profunditat. És un jugadors d’aquells que agradarà al públic, ho deixa tot i s’entrega al màxim”. Raset també assegura que el marge de creixement de Callís és molt gran: “Ve molt motivat i amb ganes de començar una nova experiència. Ha d’intentar fer-se un lloc a l’onze i donar competència a la resta de jugadors per ser un equip més fort”.

 

 

 

 

Leave a Reply