Albert Orriols “Urri” (Figueres) és el primer fitxatge

La Unió Esportiva Olot confirma el primer reforç per a la nova temporada a Segona RFEF. Es tracta del migcampista vigatà Albert Orriols, de 24 anys, que prové del Figueres en el seu primer curs a Tercera RFEF. Urri, com se’l coneix futbolísticament, és un jugador polivalent, generós en l’esforç i amb arribada a l’àrea, com demostren els sis gols marcats amb el conjunt empordanès.

Albert Orriols Cerarols (Vic, 02-12-1997) es va foguejar a les files del Vic Riuprimer, on va començar jugant en categories territorials (Segona Catalana) fins que el curs 2020-21 va fer el salt a la UE Vic de Primera Catalana. 18 partits i 3 gols amb el club osonenc d’on va fer les maletes per signar per la UE Figueres a Tercera RFEF. Tot i una desafortunada lesió al colze, l’osonenc ha estat una de les sensacions de la temporada a Vilatenim amb 24 partits disputats (més de 2.000 minuts) i sis gols anotats.

Un futbolista que destaca per la seva polivàlencia, desplegament i arribada, un dels talents emergents de la comarca d’Osona. Llest, amb bon toc de pilota i recuperador en la zona ampla i fins i tot en posicions més avançades, on ha marcat algun gol gràcies a la seva intensitat en la pressió.

Urri és la primera cara nova per a la nova etapa a Segona RFEF i s’afegeix a una plantilla que ja compta amb les renovacions de Carles Mas, Albert Blázquez i David Bigas. Benvingut a la Garrotxa, Urri!

Declaracions d’Albert Orriols

“Molt feliç i molt content de fitxar per l’Olot i unir-me a aquest projecte. Crec que és un repte a nivell a personal, una categoria més sempre és una motivació extra”.

“Pot ser un any bonic, serà una lliga molt igualada i tinc moltes ganes de començar”.

“M’agrada el projecte de l’Olot amb gent de proximitat, s’estan fent bé les coses i crec que és un molt bon club per anar. Tinc molta il·lusió”. 

Leave a Reply