Gonzalo Pereira (Peña Deportiva), per apuntalar l’eix defensiu

La quarta incorporació de la Unió Esportiva Olot és Gonzalo Pereira, central barceloní de 25 anys que prové de la Peña Deportiva d’Eivissa, amb qui ha disputat el play-off d’ascens a Primera RFEF. Un defensa molt complert que aportarà criteri amb la pilota, contundència i intensitat en una línia amb els renovats Carles Mas i Uri Ayala. Tot i la seva edat, Pereira ja acumula certa experiència a Segona B, sobretot en el filial del Levante UD, club amb el qual va poder debutar a Primera Divisió. 

Gonzalo Pereira Cejudo (Barcelona, 14-02-1997) es va formar en el prolífic planter del CF Damm abans de debutar a Tercera Divisió amb el CE Sabadell B, d’on va saltar a un altre filial, el CF Reus B, de la mateixa categoria. La temporada següent (2018-19) va estar mig any cedit al Calahorra de Segona B (10 partits) i es va estrenar a Segona A amb el CF Reus (11 partits). El curs 2019-20 va firmar per l’Atlético Levante (21 partits a Segona B) i fins i tot va tenir el premi d’estrenar-se a Primera Divisió amb el Levante UD (2 partits). Fa dues temporades va signar per la Peña Deportiva de Santa Eulàlia del Riu (19 partits a Segona B) i el curs anterior el va començar a l’Águilas murcià (5 partits a Segona RFEF) amb el qual va rescindir en el mercat d’hivern per tornar a la Peña Deportiva (18 partits a Segona RFEF amb play-off). Per cert, ell va jugar en el dramàtic partit del descens de l’Olot a l’Estadi de fa dues campanyes.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, Pereira es pot considerar un central molt complert; intens, agressiu i fort, ràpid al tall, amb criteri i bon tracte de pilota i l’experiència necessària a la categoria tot i la seva joventut (25 anys). Arriba, doncs, en una bona edat per seguir creixent i aportar maduresa i competència en un eix defensiu amb Carles Mas i Uri Ayala com a jugadors confirmats.

Benvingut a la Garrotxa, Gonzalo! La teva sort serà la nostra!

Declaracions de Gonzalo Pereira

“Molt content de fitxar per l’Olot i molt agraït per a que comptin amb mi per aquesta temporada”.

“M’han parlat molt bé del club, sé que és un bon projecte, que treballa bé i té una gran afició”.

“Tinc moltes ganes de començar els entrenaments i vull treballar al màxim per a que sigui una temporada plena d’èxits”.

“Veig un grup tercer de Segona RFEF molt competitiu amb equips que optaran a tot i bons filials també. Haurem d’estar al cent per cent cada setmana per treure bons resultats i que sigui un any bonic”.

“Em considero un central ràpid que té criteri amb la pilota. Puc jugar en els dos perfils, tant dreta com esquerra, estic còmode en defensa de 3 o de 4 i he arribat a jugar de lateral o al mig del camp”.

Leave a Reply