Xumetra decideix (FC L’Escala 0-1 UE OLOT)

Primera victòria de la pretemporada per a la Unió Esportiva Olot, que va imposar la superior categoria davant del FC L’Escala, entrenat per un ex-Olot com Arnau Sala. L’autor del gol olotí va ser Jordi Xumetra, just abans del descans i després d’una bona acció personal d’Èric Callís. A destacar els debuts del porter llançanenc Arnau Fàbrega i del davanter Ernest Forgas davant d’un rival de Primera Catalana que va plantar cara per deixar un marcador ajustat. Proper partit, dissabte vinent a casa contra el Cerdanyola en els setzens de final de la Copa Catalunya. 

FITXA TÈCNICA:

FC L’Escala: Lucas, Bastidas, Abde, Bech, Àlex Sánchez, Marc Marí, Pol Britos, Henry, Peter Valencia, Oussama i Massó (c). També van jugar Nfamoussa, Marçal, Adam, Zou, Galder, Ignacio, Edgar, Castell, Pons, Vergara i Verdaguer.

UE OLOT: Batalla, Aimar, Carles Mas, Ot Serrano, Callís, Gonzalo, Xumetra, Bigas, Ferran, Manzano i Terma. També van jugar Eloi, Blázquez, Arnau Fàbrega (ps), Urri, Enric, Èric Vilanova, Forgas i Forés.

Gols: 0-1, Xumetra (45′).

Àrbitre: Marc Boada. Va amonestar Zou i Ignacio (Escala).

Incidències: segon partit de pretemporada de la Unió Esportiva Olot disputat al Nou Miramar de l’Escala amb la presència d’uns 300 espectadors.

Leave a Reply