Línia ascendent (UE OLOT 2-0 CF Pobla Mafumet)

Tercer test de preparació amb victòria per la Unió Esportiva Olot en la visita del CF Pobla de Mafumet a l’Estadi Municipal. Els de Mandiola, de menys a més, van desencallar el matx a la represa amb dianes d’Ot Serrano i del debutant Manel Busquets, molt murri robant la cartera al porter. També es va estrenar amb la vermella i blava Sebas Coris davant d’un filial jove i ple de talent. Proper amistós, dimecres amb el Nàstic de Tarragona.

La pretemporada és un banc de proves. Experimentar, madurar, competir i corregir aspectes abans de la competició oficial. El d’ahir va ser un duel força equilibrat contra una Pobla amb una idea molt clara de joc, ser protagonistes amb la pilota i atacar sense complexos. El domini inicial va ser dels tarragonins tot i que sense opcions clares. Ernest Forgas, que debutava a l’Estadi, va tenir la primera per a l’Olot amb una rematada per sobre el travesser. Poca cosa més en una primera meitat competida però amb poc verí a les àrees.

Tot al contrari que a la represa, ja que va començar ben animada amb el gol d’Ot Serrano (46′). Combinació amb Callís per banda dreta, la pilota dins l’àrea per al barceloní, que l’engalta amb la dreta i sobrepassa la ratlla de gol tot i els esforços dels defenses. Ball de canvis que va donar frescor al conjunt de Mandiola. L’energia de joves com Terma, Forés o Manel Busquets es va notar i l’equip va trobar més espais a camp contrari. Precisament el de Caldes de Montbui va tenir una estrena ben especial; forta pressió a la sortida de pilota, mal control del porter i Busquets, més llest que ningú, la intercepta per anotar el segon (72′). Poc abans, Terma també hauria pogut moure el marcador després d’un retall preciós dins l’àrea. D’aquí fins al final, una altra de clara per Bigas amb internada per l’esquerra i debut del tossenc Sebas Coris, que va deixar mostres del seu canvi de ritme i verticalitat.

Molts aspectes positius per seguir agafant forma. Lluitant, competint i guanyant en aquesta tercera prova de l’estiu. La següent serà dimecres vinent, també a casa i a partir de les 19h, contra el Nàstic de Tarragona. Una pedra de toc de Primera RFEF per continuar posant a to la maquinària i integrant els nous elements. Seguim!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Aimar, Carles Mas, Eloi, Forgas, Callís, Manzano, Urri, Xumetra, Bigas i Ferran Brugué. També van jugar Arnau (ps), Ot Serrano, Èric Vilanova, Sebas, Manel, Terma i Forés.

CF Pobla de Mafumet: Font, Torre, Sergio Bono, Amoedo, Taboada, Nil Garrido, Torrents, Hamza, Urbina, Èric Vega i Pavón. També van jugar Pirot (ps), Quirós, Dani Garcia, Lorca, Martí Ruiz, Montagut, Calleja, Israel Luis, Monnie, Palau i Zhoutenko.

Gols: 1-0, Ot Serrano (46′), 2-0, Manel Busquets (72′).

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno. Va amonestar a Ferran Brugué (UEO) i Torre (Pobla).

Incidències: tercer amistós de pretemporada de la Unió Esportiva Olot amb la presència de 210 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply