Amb les mans buides (Peña Deportiva 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot torna de buit de Santa Eulàlia des Riu en un matx igualat que s’ha decantat a la primera meitat per una acció a pilota aturada ben rematada per Chema Moreno. Els de Mandiola han tornat a generar perill a les botes de Josep Cerdà i també amb una gran opció per Urri a la represa. La nota positiva, el debut d’Arnau Forés a Segona RFEF. Propera jornada, visita del Formentera a l’Estadi.

No hi ha manera. La UEO no troba la fòrmula per marcar ni per trencar la dinàmica negativa en la que vivim instal·lats. Aquest migdia hem caigut davant d’una Peña Deportiva que ha rendibilitzat al màxim les seves arribades. Primers minuts elèctrics dels olotins amb bones oportunitats de Josep Cerdà i Manel Busquets, molt actius pels dos extrems. Batalla, amb els punys, ha desviat el tir de Barrero en la més destacada dels locals. Una Peña que s’avançaria després de la mitja hora de joc a través d’una falta lateral mal defensada. Chema Moreno ha connectat una rematada de cap creuada que ha superat l’estirada de Batalla (35′).

Tocava remar una altra vegada, i més amb la baixa per lesió de Josep Cerdà, un dels més inspirats en la primera meitat. L’Olot hi ha posat caràcter i futbol a la represa amb més domini a camp contrari. Ernest Forgas, sol dins l’àrea petita, ha enviat el cop de cap als núvols en una acció a pilota parada. Sebas Coris, que ha entrat al descans, també ha posat a prova Edu Frías amb una jugada individual. També n’ha tingut una el conjunt eivissenc als peus de Carlos Badal. Manix hi ha afegit pòlvora amb Jordi Xumetra i més tard amb Arnau Forés, el jove extrem de Sant Gregori que s’ha estrenat a la categoria. Abans, Albert Orriols “Urri” ha disposat de la millor opció arribant de segona línia, però el seu tir s’ha estavellat al cos d’Edu Frías. Fins a nou minuts ha afegit l’àrbitre després de parar el joc per un cop de calor de Barrero.

Però no hem trobat la tecla i hem marxat sense premi de les Balears. Són cinc jornades en les quals ens costa sumar (2) i també veure porteria (1). Cal revertir aquesta dinàmica de manera immediata, començant pel proper diumenge al migdia amb la visita de la SD Formentera a l’Estadi Municipal. Reflexió, autocrítica i més treball per polir els detalls que ens penalitzen i capgirar aquesta ratxa negativa. Ho podem fer, feu-nos costat!

FITXA TÈCNICA

SCR Peña Deportiva: Edu Frías, Camara, Lalo (Jofre, 85′), Ton Ripoll (Fortes, 85′), Cristeto (c) (Fraile, 61′), Barrero (Loren, 50′), Robert Costa, Roger, Samu Vázquez (Cruz, 61′), Chema Moreno i Carlos Badal.

UE OLOT: Batalla, Aimar (Xumetra, 65′), Ot Serrano, Ayala, Eloi (c), Forgas, Gonzalo, Urri, Josep Cerdà (Sebas, 45′), Manel (Forés, 91′) i Bigas.

Gols: 1-0, Chema Moreno (35′).

Àrbitre: Jose Maria Aranda Delgado. Ha amonestat a Roger i Fraile (Peña) i a Josep Cerdà i Ayala (UEO)

Incidències: partit corresponent a la cinquena jornada del grup tercer de Segona RFEF disputat al Municipal de Santa Eulària des Riu amb la presència d’uns 250 espectadors. 

Leave a Reply