Una rosa amb espines (UE OLOT 1-3 CD Ibiza)

Derrota a casa de la Unió Esportiva Olot després de dues victòries consecutives. Ens hem avançat ben d’hora amb una altra diana d’Ernest Forgas, però el CD Ibiza ha capgirat a la represa amb gols de Joao i un doblet de Juan Antonio en els últims instants. Un cop dur en una diada de Sant Jordi amb més d’un miler d’espectadors a l’Estadi Municipal. Un resultat que complica les opcions de permanència a falta de tres jornades per acabar la lliga. Propera sortida, Mallorca. 

No ha pogut ser. Un duel transcendental que finalment ha caigut a favor del bàndol visitant, més efectiu i inspirat en la segona meitat. Primers minuts amb perill del CD Ibiza a pilota aturada, sobretot en una acció on entra el pal i David Bigas han evitat el gol. Qui ha obert la llauna, però, ha estat l’Olot de la mà d’Ernest Forgas, en moment dolç. Desena diana del barceloní, que ha pispat la cartera al defensa, ha driblat al porter Miguel i l’ha clavat a la xarxa (13′). Tot i això, el conjunt eivissenc ha continuat posant la por al cos; primer amb una acció prolongada amb el cap que s’ha passejat per l’àrea petita i després amb un tir potent de Toledo que Batalla ha tret de punys. També n’ha tingut un parell de bones l’Olot; pentinada de Manel que obliga Miguel a intervenir i un tir molt centrat de Valverde després d’una bona acció personal.

Els olotins sortien a la represa amb un avantatge mínim però ha durat poc. Joao, amb un xut col·locat des de dins l’àrea aprofitant un mal refús de Vilanova, ha signat les taules just començar el segon temps (49′). Però l’Olot volia els tres punts, sabia que era molt important guanyar. I s’ha posat a produir ocasions molt clares com una doble de Forgas que entre Miguel i el pal han salvat, una altra pentinada de Manel, un tir molt ajustat d’Urri i sobretot una de Valverde, cara a cara amb Miguel, que el porter ha aturat miraculosament. Veure per creure. En els últims minuts, i amb l’equip llançat a l’atac, Barace s’ha internat a l’àrea i Lluís Aspar li ha fet penal. Juan Antonio no ha fallat des dels onze metres (90′) i ha repetit en temps afegit amb una rosca molt col·locada (94′). Massa càstig, massa dur.

Queden tres partits i la permanència es torna a posar un pèl més difícil. Però som l’Olot i aquí ningú es rendeix, no es poden abaixar els braços. Hem de lluitar, suar i competir aquests nou punts com sigui i fins que els números no surtin. Per orgull i per dignitat de tota aquesta ciutat, que avui ens ha donat suport, un cop més, amb més d’un miler d’espectadors. Gràcies per ser-hi, anirem a Mallorca a guanyar vida i a treure els tres punts!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Valverde (Xumetra, 72′), Ayala, Forgas, Èric Vilanova, Callís, Gonzalo (Aspar, 54′), Urri, Manel (Saïdou, 72′), Bigas (c) i Terma (Eloi Amagat, 54′).

CD Ibiza: Miguel de la Osa, Toledo (Llario, 60′), Murua, Jaume Villar (c) (Barace, 76′), Bernal, Marc Mas (Juan Antonio, 60′), Omar (Marcos, 45′), Julen, Iker Hernández (Liebanas, 76′), Pol Ballesteros i Joao.

Gols: 1-0, Forgas, (13′), 1-1, Joao (49′), 1-2, Juan Antonio (90′), 1-3, Juan Antonio (94′).

Àrbitre: Héctor Bouzas Laconti. Ha amonestat a Terma, Urri, Ayala (UEO) i a Murua i Joao (CD Ibiza).

Incidències: partit corresponent a la jornada 31 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF amb la presència de 1.024 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement al Cadet Femení, campió de lliga del grup 8 de F7, i ens ha acompanyat Àngel Reyes d’Spinreact, patrocinador del nostre filial Club Atletisme Garrotxa.

Leave a Reply