Uri González (Prat), arriba el metrònom de Pedro Dólera

La Unió Esportiva Olot nodreix el centre del camp amb l’arribada d’Uri González, migcampista de 31 anys procedent de l’AE Prat. L’avalen més de 170 partits a la categoria i és un home de la confiança de Pedro Dólera. El gavanenc, polivalent, elegant i amb sentit tàctic, és el cinquè reforç per al nou curs. 

Oriol González Murciano (02-02, 1992, Barcelona) va viure la seva etapa formativa al FC Barcelona fins a juvenils, on va passar a la UE Cornellà. Ja com a sènior, àmplia trajectòria a Tercera Divisió amb quatre temporades a Gavà (2010-14), una al CE Sabadell B (2014-15), set al CE Europa (2015-2022) amb 187 partits oficials, i l’última a l’AE Prat, ja a Segona RFEF. Al Sagnier ha disputat 32 partits, tots com a titular, i ha marcat 4 gols, precisament l’últim d’aquests contra l’Olot en la darrera jornada de lliga.

Jugador molt contrastat al futbol semi-professional, tant a Tercera com a Segona Federació, i que destaca per la seva polivalència, tant a nivell defensiu com ofensiu. Pot jugar en diverses posicions del mig del camp, tant de 6 com de 8 o de 10. Futbolista amb sentit tàctic, ben dotat tècnicament i amb arribada de segona línia.

Benvingut a la Garrotxa, Uri! Ens ho passarem bé aquest any!

Declaracions d’Uri González

“Estic molt content de firmar per l’Olot, entusiasmat d’aportar el meu granet de sorra en aquest nou projecte. Sempre que he vingut a jugar a l’Estadi m’ha transmès un ambient de futbol increïble. Això serà molt bonic viure-ho a casa cada dues setmanes”.

“Estic confiat que serà un gran any amb un projecte competitiu 100%. Gaudirem tots i lluitarem al màxim per aconseguir els objectius marcats. L’exigència que ens hem de marcar ha de ser màxima, l’Olot per l’estructura de club ha d’aspirar a jugar en categories superiors sense cap mena de dubte”.

“Sóc un jugador amb experiència que puc aportar intel·ligència tàctica en el joc. Intens en el treball defensiu i amb bona capacitat tècnic i d’associació de pilota”.

Foto: AE Prat

Leave a Reply