Pedro del Campo (Nàstic), un retorn de traca i mocador

La Unió Esportiva Olot dóna un cop d’efecte al mercat amb la tornada de l’interior figuerenc de 31 anys, que ha jugat les dues últimes temporades a Primera RFEF amb el Nàstic de Tarragona. Del Campo, que va estar quatre cursos a la Garrotxa oferint unes altes prestacions, serà l’encarregat de marcar la pauta al mig del camp de Pedro Dólera. 

Pedro del Campo González (04-12-1991, Figueres) va iniciar-se com a amateur amb una llarga trajectòria a la UE Figueres a Tercera Divisió fins el curs 2016-17. Aleshores, la UEO es va creuar en el seu camí per començar un idil·li de quatre anys a Segona Divisió B. Més d’un centenar de partits (106) en els quals l’empordanès va anar madurant i creixent al ritme del club. Les seves qualitats van despertar l’interès del Nàstic, que aprofitant el descens del conjunt olotí, se’l va endur per tastar la nova Primera RFEF.

Per si algú encara no coneix a Pedro, es tracta d’un virtuós del futbol, que perd molt poques pilotes durant un partit i que marca en tot moment el ritme del joc. Bon posicionament, pot jugar al doble pivot, d’interior o a la mitja punta, canvis de ritme, detalls tècnics i capacitat associativa per fer l’última passada. Amb un munt de bagatge en categories superiors, torna per tallar el bacallà a la sala de màquines de la UE Olot.

Quina bona notícia i que contents que estem, Pedro! Tornarem a gaudir tots junts!

Declaracions de Pedro del Campo

“Em sento molt agraït, molt il·lusionat i amb molta energia per iniciar aquest nou projecte a l’Olot”.

“Sé que l’objectiu és recuperar la categoria perduda i serà una gran responsabilitat, però coneixent la casa estic convençut que es farà un projecte ambiciós amb un bon equip, ben estructurat i organitzat”.

“Espero que tot això doni els seus fruïts i puguem gaudir de moltes alegries aquest any”.

“Puc aportar qualitat, desequilibri ofensiu, organització defensiva, experiència i molt de treball”. 

 

Leave a Reply