Bones intencions (UE OLOT 2-4 Girona FC)

Gran posada en escena de la Unió Esportiva Olot, que posa contra les cordes el Girona FC en una primera meitat per emmarcar. Gols d’Urri, en una brillant jugada personal, i d’Arnau Forés, en segona instància acabant un ràpid contraatac. A la represa, els gironins, amb més fons d’armari, van reaccionar per emportar-se la victòria amb gols d’Almena, Manu Vallejo i Pau Víctor. Espectacular assistència de públic a l’Estadi amb més de 3000 espectadors en una diada també solidària amb gest per a la Fundació Albert Bosch.

Un espectacle en tots els sentits. El duel gironí no va decebre a les expectatives i va tenir tots els ingredients tot i jugar-se en una tarda calorosa del mes de juliol i encara sense el ritme ni la preparació adient. Ben aviat, Albert Orriols “Urri” va decidir fer aixecar el públic dels seients amb un golàs impressionant (4′). Finta a la defensa, condueix dins l’àrea i executa amb l’esquerra per picar al travesser i cap a dins. L’Olot va sortir ben endollat i poc després Terma quasi marca el segon en un tir que va escopir la fusta. Altre cop, fantàstica jugada trenada entre Urri i Arnau Forés. Un dia d’alguns debuts, com el d’Uri González i el lateral a prova Joel Gómez, o redebuts com Pedro del Campo i Marc Mas. I també amb la tornada del gran capità, Albert Blàzquez, després de la lesió i l’experiència a la banqueta. Tornant a la gespa, el jove Minsu va igualar les forces després del quart d’hora en una bona maniobra dins l’àrea (19′). Però el nou Olot de Dólera és del morro fort i Arnau Forés va situar novament l’avantatge garrotxí. Pispa la pilota al mig del camp, supera Callens per velocitat, es planta davant Fuidias, que li endevina la primera intenció però no la segona. Barraca i el segon del de Sant Gregori (30′). D’aquí al descans, poca cosa a ressaltar més enllà d’un túnel bestial de Bigas a Juanpe en una llarga conducció.

A la represa, ball de canvis i un ritme diferent. El Girona va refrescar tot l’equip i això es va notar en les seves forces. Els de Míchel van capgirar el resultat en dues accions molt seguides. Primer el jove del filial Almena va empatar marcant a plaer després d’una bona paret (53′) i després Manu Vallejo, molt oportú, va rematar una centrada de la mort (58′). Tot i les nombroses substitucions, lògiques en aquestes alçades, l’Olot no es va rendir i va disposar d’un parell d’opcions per a la igualada; primer Pablo Ufano, a centrada d’Adri Port, i després Marc Roquet, en cop de cap a servei de cantonada. També ho va intentar Maynau amb un gol olímpic que el porter gironí va evitar. Ja a les acaballes, Pau Víctor va resoldre l’1×1 davant d’Eric Mourin (91′), situant un marcador massa exagerat.

Ens quedem amb la imatge de la primera meitat, la pressió i la intensitat dels homes de Pedro Dólera, tenint en compte que porten quatre entrenaments i hi ha moltes cares noves. També destaquem la formidable entrada de públic, 3013 espectadors que van desafiar la calor i es van reunir a l’Estadi per viure la festa del futbol gironí. Una festa amb reconeixement inicial a MGC Mútua, nou patrocinador del club, i també amb rerefons social, ja que els dos conjunts (i també els místers) van lluir les ulleres del projecte “Realitat Millorada” de la Fundació Albert Bosch, que lluita contra el càncer infantil i per millorar les instal·lacions de l’Àrea Oncològica de la Vall d’Hebron. Gràcies a tots per fer-nos costat, ens retrobem el dissabte 29 de juliol a les 19.30h amb la visita del CE Sabadell!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Ayala, Blázquez (c), Terma, Marc Mas, Urri, Pedro, Forés, Uri González, Bigas i Joel Gómez. També van jugar Mourin (ps), Maynau, Juvi, Pablo Ufano, Roquet, Balde, Port i Puigvert.

Girona FC: Fuidias, David López, Stuani (c), Juanpe, Savio, Blind, Pablo Torre, Yangel, Callens, Marc Aznar i Minsu. També van jugar Bernardo, Miguel, Tsygankov, Valery, Aleix García, Manu Vallejo, Pau Víctor, Silvi, Almena, Jastin i Antal.

Gols: 1-0, Urri (4′), 1-1, Minsu (19′), 2-1, Forés (30′), 2-2, Almena (53′), 2-3, Manu Vallejo (58′), 2-4, Pau Víctor (91′).

Àrbitre: Albert Ávalos.

Incidències: primer amistós de pretemporada a l’Estadi Municipal d’Olot amb la presència de 3.013 espectadors. Abans de començar es va fer un reconeixement a MGC Mútua, nou patrocinador del primer equip de l’Olot, i els jugadors dels dos equips van saltar al camp amb les ulleres solidàries del projecte “Realitat Millorada” de la Fundació Albert Bosch. 

Leave a Reply