Pol Ballesté (Torrent CF), retorn desitjat sota pals

El porter barceloní viurà la seva segona etapa a la Unió Esportiva Olot. Ballesté, de 28 anys, té una llarga trajectòria a la categoria i destaca pels seus bons reflexos, joc de peus i personalitat. Va jugar tres cursos al nostre club i va ser el porter menys golejat en la temporada 2019-20. És la tercera incorporació a la plantilla després de les de David López i Robert Costa, amb qui per cert va coincidir al futbol base del FC Barcelona.  

Pol Ballesté López (Barcelona, 22-08-1995) es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona fins a l’etapa juvenil. Tot seguit, pas pel filial del Málaga, CD El Palo, Cádiz, Granada B, UCAM Murcia i Badajoz abans d’aterrar a la UEO. Aquí va disputar-hi tres temporades amb 58 partits jugats. Va deixar molt bon record i fins i tot va ser el “Zamora” en el curs interromput per la pandèmia (2019-20) amb 18 gols encaixats, el promig més baix de tota la Segona B. El curs següent va firmar pel Melilla, després la Cultural Leonesa i aquest últim any ha estat al club valencià del Torrent CF, on ha participat en 15 partits i ha encaixat 12 gols en el grup tercer de Segona RFEF.

Pel que fa al seu perfil més tècnic, no el descobrirem ara. Futbolista amb caràcter, ambició i personalitat, un porter que transmet fiabilitat i seguretat sota pals. Destaca per uns grans reflexos i un brillant joc de peus que encaixa perfectament amb el que es busca per a cobrir les sortides de Batalla i Eric Mourin. A més, es tracta d’un reforç de proximitat ja que, tot i néixer a Barcelona, ha viscut a Blanes des de ben petit. Ben tornat a la Garrotxa, Pol! Ens quedem en molt bones mans!

Declaracions de Pol Ballesté

“Molt feliç de tornar a casa i a Olot. Vaig ser molt feliç al club i sabia que tard o d’hora acabaria de nou aquí”

“Tinc moltes ganes de començar, retrobar-me amb antics companys, conèixer els nous i veure la gent del club”

“Estic convençut que serà un any il·lusionant. És una categoria molt complicada però segur que amb treball i professionalitat aconseguirem tot allò que ens proposem”