Chema Moreno (CFB Futur), nou davanter de la UE Olot

Chema Moreno es converteix en la quarta cara nova de la Unió Esportiva Olot per al curs 2024-25. Davanter madrileny de 31 anys que té família i residència catalana, parla la nostra llengua i està perfectament integrat a casa nostra. Un perfil de punta amb molts registres, que ofereix mobilitat, presència i treball i atresora un extens currículum a Segona B. Prové del CFB Futur, amb qui recentment ha disputat la promoció d’ascens a Primera RFEF. 

Jose María Moreno López (Madrid, 11-10-1992) és un autèntic gat vell de la Segona B. Va debutar amb 18 anys a Tercera Divisió amb el CF Trival Valderas. A partir d’aquí va seguir al RCD Carabanchel, Alcorcón B i CD Navalcarnero, amb qui va fer el salt a la divisió de bronze (2016-17). Tot seguit pas pel CD Lealtad i i el CD Izarra abans de trepitjar territori català amb el CF Badalona (2019-2021). Dues temporades al conjunt escapulat (7 gols) per després firmar per la UD Alzira i la Peña Deportiva d’Eivissa, clubs on va firmar 7 gols en cadascuna de les campanyes. El curs passat el va començar a la RB Linense i en el mercat d’hivern va reforçar el CF Badalona Futur, amb qui va marcar 3 gols i va disputar el play-off d’ascens a Primera RFEF.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, més enllà del seu ampli recorregut a la categoria, es tracta d’un punta molt complert, dels que sempre sumen per al grup. Es pot quedar la pilota, sap jugar de cares i té qualitat tècnica per a combinar. Té mobilitat per guanyar espais, és generós en l’esforç i pot ajudar, no només en fer gols, sinó en que l’equip en faci més.

Tot i ser nascut a Madrid, Moreno ja fa un temps que s’ha establert a Catalunya i ha format una família a casa nostra. Ha viscut a Vic, té residència a Ripoll i parla perfectament el català, aspectes que el converteixen en un jugador vàlid per encaixar en el nostre projecte de proximitat.

Benvingut a la Garrotxa, Chema! Sort, èxits i gols de vermell!

Declaracions de Chema Moreno

“Estic molt feliç i il·lusionat d’unir-me a aquest club tan especial. Un club on es fan les coses molt bé i té una gran afició”

“Vinc a sumar i donar-ho tot per la samarreta de l’Olot. Junts farem que sigui un any bonic i especial”