SUBSCRIPCIÓ DAZN

S’acosta una data històrica en la nostra història: UN EQUIP DE PRIMERA DIVISIÓ visitarà l’Estadi Municipal en una eliminatòria de la Copa del Rei. Serà el CLUB ATLÉTICO OSASUNA el proper dimecres dia 6 de gener a les 19:00 h.

Malauradament, el partit serà a porta tancada i els nostres socis no podran acompanyar a l’equip a les graderies.

Tot i així, el partit s’emetrà per televisió. Es podrà veure a través de la plataforma DAZN (www.dazn.com). A continuació els hi expliquem com donar-se d’alta a la web i poder veure, de forma gratuïta, el partit.

DAZN està disponible a la web, als mòbils, tablet o a les TV a través de les aplicacions (smartTV).

En qualsevol cas, si té qualsevol dubte durant el procés, pot escriure’ns a socis@ueolot.com o visitar la botiga INTEGRA al Carrer Major d’Olot.

ACCEDIR A LA WEB WWW.DAZN.COM
Accedir a la web www.dazn.com i clicar INICIAR MES GRATIS
ESCOLLIR EL PLA DE FACTURACIÓ
Escollir una de les dues opcions de pagament: SUBSCRIPCIÓ ANUAL o MENSUAL i clicar EMPEZAR. Recomanem escollir l’opcio MENSUALMENTE.
OMPLIR DADES D’ACCÉS
S’hauràn d’omplir els camps de NOM, COGNOMS, EMAIL (dues vegades) i PASSWORD que voldrà utilitzar per obrir la sessió. Al finalitzar clicar CONTINUAR
SELECCIONAR MÈTODE DE PAGAMENT
Seleccionar la forma de pagament: Targeta de crèdit o dèbit o be PAYPAL. No se li  farà cap càrrec fins que no hagi passat el primer mes de subscripció. Si, per la raó que sigui, no vol continuar amb la subscripció, pot anul·lar-la abans del mes de Febrer i la subscripció no tindrà cap cost.
ACCÉS A LA WEB
Un cop finalitzat el registre, visitar de nou la web www.dazn.com i clicar a INICIAR SESIÓN
DADES D’ACCÉS
Introduir l’adreça de correu electrònic i el password que va introduir en el procés de registre i clicar EMPEZAR A VER.