Promoció BONPREUESCLAT

COM UTILITZAR ELS VALS DE DESCOMPTE DEL CARNET DE LA UE OLOT?

BonpreuEsclat ONLINE ofereix vals de descompte pels socis de la UE OLOT que realitzin la seva compra a través de la pàgina web. Ofereix un total de 8 vals de 5,00 € de descompte (Compra mínima 50,00 €).

A continuació detallem els passos a seguir per tal de poder utilitzar-los:

 

 1. Accedir a la web www.compraonline.bonpreuesclat.cat i cliqui a IDENTIFICA’T que apareix a la part superior dreta de la pàgina.
 2. Si ja ho ha utilitzat altres vegades identifiqui’s amb el seu usuari (e-mail) i password.
 3. Si és la primera vegada, Cliqui a Registra’t, seleccioni si disposa o no de targeta Client i ompli les dades que li demanen al formulari. Aquestes dades serviran per accedir-hi en un futur.
 4. Un cop completat el procés d’inscripció / registre, podrà començar a seleccionar els productes que vol comprar:
 5. El cost total de la compra apareix a la part superior dreta. Cada cop que seleccioni un producte el cost total de la compra anirà variant. Recordi que per aprofitar els vals de la UE OLOT, la compra ha de ser de, com a mínim, 50,00 €.
  Quan finalitzi la selecció de productes, cliqui sobre l’import:i després sobre VALIDAR COMPRA:

  i a CONTINUAR:

  Apareixerà la següent pantalla:

   

  És en aquest punt on utilitzarem els codis promocionals de la UE OLOT que haurà rebut a la carta de promocions que vàrem enviar. Cliqui a VAL DESCOMPTE. En funció de la data en que realitzi la seva compra haurà d’introduir un codi o un altre.

   

   

 6. Clicant a APLICA VAL DE DESCOMPTE, se lo deduiran de l’import de la compra els 5,00 € del val.
 7. A partir de llavors ja pot seleccionar on vol fer la recollia i la data i l’hora.           Un cop finalitzat el procés, només haurà de dirigir-se amb el cotxe al lloc de recollida assignat (a OLOT està situat al costat de la benzinera ESCLAT prop de l’Estadi Municipal) i la gent de Bonpreu-Esclat li entregaran la seva compra.
  AIXÍ DE FÀCIL!!