Guardons

GUARDONS REBUTS PEL CLUB

Des que l’actual junta directiva va començar a treballar, han estat moltes les innovacions i les fites que s’han aconseguit. Els ascensos i la filosofia del club no han passat desapercebuts a ulls de ningú i això ha provocat que la Unió Esportiva Olot hagi rebut diversos reconeixements que l’acrediten com un club de futbol seriós, respectat arreu i compromès amb el territori. A més, els guardons que s’han rebut no han estat només esportius.
  • Garrotxí de l’any 2014 al nostre president, Joan Agustí

El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, va ser designat garrotxí de l’any 2014 El jurat designat pel CIT va triar Agustí per davant de Jèssica Mellado i Xevi Bayona.
Joan Agustí, Garrotxí de l’Any / CIT Olot

Joan Agustí, Garrotxí de l’Any / CIT Olot

  • Garrotxí de l’any 2012 a la ‘Millor iniciativa Social’

El jurat dels Premis Garrotxí de l’Any 2011 va decidir que, pel foment de valors com l’esperit d’equip, el respecte al rival i la integració de persones, la Unió Esportiva Olot es mereix aquest any el reconeixement a la ‘Millor iniciativa social’.
  • Volcanet d’Or 2011

El màxim guardó que l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa entrega a aquella entitat o empresa que amb el seu esforç promociona la comarca de la Garrotxa.
  • Premi dels Campions de Mundo Deportivo 2011

La Unió Esportiva Olot va rebre l’homenatge del Mundo Deportivo i El Corte Inglés per ser l’equip campió de la lliga de Primera Catalana i per pujar a Tercera Divisió.
  • Premi a la millor gestió directiva a la Junta del club