Football Club
Real Soccer
Welcome To
Results
Fixtures
UE OLOT3-0CF Montañesa
12 maig 2024Estadi Municipal View Match Report

League Table

Team WD LPTS
View Full Table

Recent News

Roger Vidal torna a casa com a segon entrenador

El tècnic garrotxí, fins ara a Vilatenim, serà la mà dreta de Pedro Dólera a la banqueta de la Unió Esportiva Olot. Vidal, tota una institució al club amb quasi 300 partits com a jugador, assumeix un nou rol després d'entrenar el Juvenil A de la UEO, amb qui va aconseguir l'ascens a Lliga Nacional, i també al CE Banyoles i UE Figueres, amb qui recentment ha disputat la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Bon coneixedor de la casa i també del futbol semi-professional, Roger sumarà al cos tècnic la seva experiència, aprenentatge i sentiment de pertinença. Ben tornat, Roger! Contents de viure nous reptes junts!

Els campions de la Fundació UE Olot, rebuts a l’Ajuntament amb tots els honors

Aquest dimecres s'ha fet a l'Ajuntament d'Olot la recepció per als dos equips federats de la Fundació UE Olot que han quedat campions de les seves respectives lligues. Estem parlant del Sub12-B de Primera Divisió, dirigit per Ivan Pagès i Marc Pagès, i el Sub11-A de Preferent, dirigit per Toni Coma i Edu Coromina. Un acte institucional però ben especial per als joves olotins, que han obsequi abans dels parlaments, fotografies de rigor, signatures al llibre d'honor i sortida al balcó del consistori municipal.

Temporada triomfant a la Fundació UE Olot

Dos equips federats de la Fundació UE Olot han quedat campions de lliga durant aquest curs 23-24. Han estat el Sub12-B de Marc Pagès i Ivan Pagès, a la categoria de Primera Divisió (grup 9) i el Sub11-A de Toni Coma i Edu Coromina, a la categoria de Preferent (grup 5). Els dos ho han fet amb uns números brillants i imposant-se amb autoritat en les seves competicions. També cal destacar la permanència del Juvenil A a Lliga Nacional i diversos subcampions com els del Juvenil B, el Cadet B, el Sub10-A, el Benjamí Femení i els dos Benjamins del futbol social. 

Guillem Terma, fidelitat per partida doble

El migcampista olotí, format al planter des dels seus inicis, renova per dues temporades amb la Unió Esportiva Olot. Incansable, valent i compromès, Terma disputarà la seva quarta campanya al primer equip, en el qual ja ha viscut dos ascensos i ha disputat 76 partits entre Tercera i Segona B amb només 20 anys d'edat. Ets el nostre petit gran tresor, Guillem! Marca de la casa i exemple per a les noves generacions!

Top Scorers

Featured Video

Highlight From Last Match

Fixtures & Results