shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

El Campus UEO 2018 t’està esperant!

La Unió Esportiva Olot posa en marxa una nova edició del Campus d’estiu, que enguany es realitzarà en el camps de Tortellà i Montagut durant l’última setmana de juny i les dues primeres de juliol. Unes activitats dirigides a nens (entre 2005 i 2012) i nenes (entre 2002 i 2012) que comptarà amb serveis d’acollida, de fisioteràpia, una alimentació equilibrada, treball específic per a porters i convidats del món de l’esport professional. Un esdeveniment que pretén fomentar els valors del club a través de coneixements tècnics, tàctics i també de moments més lúdics i distesos. Aquest estiu, passa les vacances gaudint del futbol amb la UEO!

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ ON-LINE?

Inscripció CAMPUS UEO 2018

Leave a Reply