Campanya de socis 19-20: fem un pas endavant!

La Unió Esportiva Olot ha llançat aquest migdia la nova campanya de socis amb el repte d’acostar-se als 1.400 abonats i fer créixer el projecte de futbol social sostenible del club. Les principals novetats són les 300 noves places de tribuna coberta, el pagament fraccionat de les quotes, mantenint els preus de la temporada passada, i les promocions amb XÀRTIC i Bon Preu Esclat que fan que el carnet pugui surti de franc. Una carpa al centre d’Olot serà el punt d’informació per a donar-se d’alta, a més de la web i les oficines de l’Estadi Municipal.  

El directiu de comunicació i màrqueting Jordi Reyes ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació per explicar els detalls de la campanya de socis per al nou curs, amb la voluntat explícita d’eixamplar la base a tots els nivells. Sota el lema “Un pas endavant”, la UEO demana la resposta immediata dels aficionats per acostar-se els 1.400 socis (ara n’hi ha uns 1.250): “Volem fer créixer la massa social del club, hem arribat a un moment que ho necessitem i si no ho fem ens és molt difícil progressar i lluitar per nous objectius. Intentem donar a conèixer el projecte i volem que ens ajudi la gent d’Olot, de La Garrotxa i de comarques de Girona. Segons Reyes, la idea és anar molt més enllà del futbol i reforçar la sensibilitat integradora i de cohesió de l’entitat: “Ser soci de l’Olot no és només ser soci del primer equip i anar a veure els partits, sinó que també és col·laborar amb la vessant social sostenible i això ha de ser un motiu de pes per engrescar i incentivar els socis”. A més, aquest és un projecte amb un compromís irrenunciable amb el territori que també pot captar nous adeptes: “El fet de fitxar jugadors de proximitat i de continuar ferms en aquesta idea de crear sentiment de pertinença ens hauria d’ajudar a créixer. Estem treballant en un projecte únic amb una selecció de futbolistes catalans a Segona B i això ha de ser una raó més per convèncer a la gent”.

Com a NOVETATS importants de la campanya destaquen les 300 noves localitats a la tribuna coberta de l’Estadi, que podran ser ocupades per nous socis o bé els que ja tingui abonament a general. Reyes ha afegit que s’està treballant amb l’Ajuntament d’Olot per a la instal·lació de seients que ho facin més confortable. També s’incorpora el fraccionament en tres parts del pagament de les quotes, una acció que permetrà ser més assumible per a qualsevol economia. En aquest sentit, la política de preus i tarifes serà la mateixa de la temporada anterior: “La trajectòria del primer equip ha estat molt bona, estem en el millor moment de la història del club però creiem que la situació econòmica de les famílies no és per tirar coets i els preus estan en sintonia amb el que hi ha a la categoria. Hem de ser conscients de les instal·lacions que tenim”. 

La sostenibilitat del projecte es basa en establir vincles amb les empreses de proximitat. En aquest sentit, repetim les PROMOCIONS COMERCIALS que han funcionat en les últimes campanyes. En aquesta ocasió s’han conservat els acords amb XÀRTIC (proveïdor local de telecomunicacions que ofereix un 20% de descompte en la factura) i també amb els supermercats Bon Preu Esclat (5 vals de descompte de 5€ per compres online). “Són avantatges que s’hi s’aprofiten fan que el carnet surti a cost zero i sigui molt econòmic amb tot el que representa, que és ajudar a que tothom qui vulgui pugui practicar el futbol amb la idea de representar el cent per cent de la societat”. conclou el directiu olotí.

COM FER-SE SOCI?

  • A través de la pàgina web (www.ueolot.com/fes-te-soci)
  • Tríptics repartits en establiments de la ciutat
  • Oficines de l’Estadi Municipal (972260698 / socis@ueolot.com)
  • Stand al centre d’Olot a partir de la setmana vinent (carrer Sant Rafel)

TIPUS D’ABONAMENTS:

  • Llotja: 340€
  • Protector: 230€
  • Tribuna: 175€
  • Tribuna (jubilat): 140€
  • General: 110€
  • General (jubilat). 100€
  • Júnior (10-17 anys): 35€
  • Solidari (inclusiu): 35€

 

 

Leave a Reply