Arimany: “Molt content per firmar en un club de prestigi”

Aquest migdia hem fet la presentació oficial de Joel Arimany com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot. El de Quart, de només 21 anys, s’ha mostrat feliç per tornar a terres gironines i amb ganes d’aportar la seva capacitat física i golejadora a l’equip. El director esportiu Sergi Raset espera comptar amb la millor versió del gironí després d’un any complicat i ressalta el seu perfil de referència per competir en segons quins escenaris de la categoria. 

El fitxatge de Joel Arimany, anunciat el divendres passat, ha tingut la seva presentació en societat aquest migdia a l’Estadi Municipal. El corpulent davanter gironí (medeix 1’92m) no ha amagat la seva satisfacció per tornar prop de casa i fer-ho en un projecte engrescador: “Molt content per tornar a Girona, a la meva terra, i per firmar en un club de prestigi com l’Olot, que sempre té objectius ambiciosos. Ja fa uns anys que estan fent les coses molt bé i l’any passat vam fer una gran temporada”.

Arimany, que va coincidir amb Eloi Amagat al primer equip del Girona FC i amb Pep Chavarría en categories inferiors, aterra a La Garrotxa amb ganes de reivindicar-se: “Vull fer el màxim de gols possibles per intentar aconseguir els millors objectius. Tinc moltes ganes de començar, a base de treball i esforç segur que arribaran els gols i els bons resultats”. L’ex-punta del Málaga FC ha destacat la dificultat del grup tercer “un dels més complicats de Segona B per la varietat de camps i d’equips”  i també ha lloat la política de proximitat i arrelament de la UEO: “És un punt a favor i el que m’ha fet apostar per aquest projecte. És molt interessant competir amb jugadors de la casa i homes amb experiència que l’any passat van fer una molt bona temporada”. Per acabar, Arimany s’ha definit com un futbolista amb alçada, ambiciós i sempre al servei del grup: “Tinc ganes de créixer i sóc molt ambiciós. Amb minuts i confiança puc aportar treball i gols. Intento sempre ajudar a l’equip i entregar-me per posar a disposició les meves virtuts”.

El director esportiu del club, Sergi Raset, ha valorat positivament la presència física del gironí: “En Joel és un davanter de referència i rematador que ens ha de donar un poder físic necessari pels camps d’aquesta categoria”. Raset també ha ressaltat la seva experiència tot i la curta edat “coneix la Segona B i ha marxat fora de casa”. En aquest sentit, el director esportiu desitja que Arimany es tregui l’espina d’un any difícil: “Ve d’una temporada on les coses no li han anat massa bé a Málaga, aquí li donem l’oportunitat d’oblidar aquest any i començar una nova etapa en un lloc on apostem per ell. Estic convençut que veurem la millor versió d’en Joel”. 

 

Leave a Reply