Canal i David López renoven per una temporada

La Unió Esportiva Olot compta amb dos jugadors més de la plantilla actual pel projecte de la temporada que ve a Segona B. Canal i David López se sumen a les renovacions de Carlos, Rojas i del tècnic Arnau Sala.

L’extrem esquerrà David López seguirà a la Unió Esportiva Olot una temporada més. López va arribar el passat  estiu, provinent de l’AE Prat. Ha marcat 4 gols aquesta temporada, però la seva màxima qualitat és la d’assistent, 10 assitències en total. El granollerí acumula més de 2.200 minuts. A mesura que ha anat avançant la temporada l’hem vist agafar més galons, més responsabilitats en atac.

Albert Canal també seguirà vestint de vermell una temporada més, el central de Sant Privat s’està recuperant favorablement de la seva lesió als ossos de la cara. Aquesta temporada ha participat força tenint en compte les lesions que ha patit, a principis de temporada va tenir una pubàlgia que el va apartar dels terrenys de joc 2 mesos. Aquesta temporada ha jugat 1115 minuts i ha participat en 15 partits.