Jorge Rojas, renovat

La Unió Esportiva Olot i el central de Santa Coloma de Gramanet han arribat a un acord per a la continuïtat del central la temporada que ve, la segona de la UEO a la 2aB.

Jorge Rojas seguirà vestint de vermell un any més. El central va arribar per reforçar l’eix de la defensa en l’aventura de la UEO a la Segona B, un central contrastat de la categoria, provinent de l’Atlètic Balears, i que havia jugat 24 partits a Segona A amb l’Alcoyano. Rojas és el central de l’Olot que acumula més minuts, 2.310. Ha fet parella amb tots els centrals: Agus, Serra, Canal i Savall. Al llarg d’aquest curs no ha pogut estrenar el seu compte golejador però sempre recordarem l’assistència que va fer a Carlos Martínez al minut 87 contra l’Atlètic Balears, gol i victòria que van servir per trencar la mala dinàmica que atravessava l’Olot.