Gràcies per tot, Roger!

Roger Vidal acaba la seva etapa com a jugador a la Unió Esportiva Olot després de 7 temporades vestint de vermell. Roger va arribar a la UEO quan l’equip militava la 1a Regional.

El migcampista de Castellfollit de la Roca ha viscut els 4 ascensos del Club, des de Primera Regional a la divisió de bronze. Amb l’Olot ha jugat a 1a Regional fins assolir l’ascens a Preferent, seguidament un any a Preferent, un altre a 1a Catalana, els dos darrers a 3a Divisió que va acabar amb l’històric ascens a la Segona B on ha jugat aquest curs, l’últim. Un total de 7 temporades, on cada any Roger Vidal ha estat una peça fixa en els esquemes dels diferents entrenadors que ha anat tenint.

Aquesta temporada amb la Unió Esportiva Olot ha estat el 10è jugador més utilitzat de la plantilla, amb prop de 1.900 minuts, i 2 gols, contra l’Ontinyent a El Clariano i en l’últim partit de Lliga on va marcar l’últim gol de la temporada de la UEO, de ben segur, un bon acomiadament en el seu últim partit a l’Estadi Municipal. Tot són paraules d’agraïment per aquest jugador que ens ha ajudat, i molt, a posar la Unió Esportiva Olot al mapa del futbol estatal.

Molta sort, Roger!