El capità complirà la 12a temporada a la UEO

Abel Solé ha renovat per una temporada més amb la Unió Esportiva Olot. Abel va arribar a l’Olot quan estava a 1a Regional i ha viscut 5 ascensos fins a la categoria de bronze del futbol Estatal. Serà la desena consecutiva, la dotzena al primer equip.

El capità de la Unió Esportiva Olot vestirà de vermell com a mínim fins al 2015, així serà perquè recentment va renovar per una temporada més. I és que el rendiment mostrat al llarg de la primera campanya a la 2aB ha convençut a la secretaria esportiva del Club.

Aquesta temporada Abel ha jugat 2.630 minuts al doble pivot, essent així el 5è jugador més utilitzat de la plantilla. El capi ha competit en la seva posició amb Roger Vidal, Pere Pons, Xavi Muñoz i Miki Martínez i a base de treball ha aconseguit ser el jugador més utilitzat en aquesta posició.