Wilfred, sota pals

El porter sevillà és la segona incorporació de la UE Olot 2014-15. Provinent del C.D. Guijuelo, que va quedar en la 4ta posició del grup 1 de 2aB, José Manuel Muñoz és un porter experimentat a la Segona Divisió B.

Wilfred, 30 anys – 1’89m, ha estat Trofeu Zamora aquest curs amb el Guijuelo, 31 gols encaixats en 36 partits, reconeixement que també va aconseguir la temporada 10-11. El porter ha estat una de les peces fonamentals del conjunt de Castella-Lleó per aconseguir jugar la promoció d’ascens, d’on van quedar eliminats a la primera ronda davant el Leganés.

Format a les categories inferiors del Sevilla, Wilfred ha jugat al Mirandés, Puerto Real, Llagostera i l’última temporada al Guijuelo. Wilfred aportarà experiència en la categoria però sobretot seguretat sota pals, el porter ha signat per dues temporades.