Rubén Canelada, tercera incorporació de la UEO 14/15

El lateral esquerre és la tercera incorporació de la Unió Esportiva Olot per la propera campanya. Provinent del Sant Andreu, Rubén és un jugador consolidat a la categoria i arriba a la Garrotxa amb molta il·lusió pel projecte.

Rubén Canelada és el tercer fitxatge per a la segona campanya de la UEO a la Segona Divisió B, després de les incorporacions d’Argi i Wilfred. A més de les renovacions de Carlos Martínez, David López, Canal, Abel i Uri.

Rubén Canelada es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol i després va recalcar a la Gramanet, on va coincidir amb David López i Carlos Martínez, a 3a Divisió. Les últimes 3 temporades ha jugat al Sant Andreu, a 2aB, on ha estat titular indiscutible al lateral esquerre, superant sempre els 30 partits. Aquest any n’ha jugat 37 i ha marcat 2 gols.

Rubén arriba a la Unió Esportiva carregat d’optimisme, “amb ganes de començar a entrenar, conèixer els jugadors i sobretot de retornar la confiança que el Club ha dipositat en mi” i és que “el projecte de l’Olot em cridava l’atenció, amb molta serietat i ambició”.

Benvingut, Rubén!