Sergio Maestre reforça el mig del camp de la UEO

El migcampista barceloní de 23 anys arriba procedent del Badalona. Tot i la seva curta edat ha jugat tres temporades a 2aB.

Maestre es un pivot defensiu esquerrà (1’88m), que també pot actuar de central. La passada temporada al grup 3 de 2aB amb el Badalona va jugar 28 partits (2.300 minuts) i va marcar 2 gols. Sortit del juvenil del Futbol Club Barcelona va passar pel Lugo, i seguidament va acumular 3 temporades a 2aB als filials del Saragossa i Celta, abans d’arribar al Badalona on ha estat un jugador important la darrera campanya.

Sergio Maestre arriba a la Unió Esportiva Olot per reforçar el mig del camp, jove talentós, físic, amb molt bona sortida de pilota. Maestre arriba a la UEO “per ajudar i aportar el seu granet de sorra”, es mostra “ilusionat amb el projecte de l’Olot i amb ganes de començar”.