Germán se suma al projecte de la UEO

El jugador de Cadis jugarà la propera temporada al grup 3 de la Segona B després del seu pas pel grup 4. Provinent del San Fernando andalús, arriba per completar la zona defensiva.

El central dretà (1’88m, 27 anys) aterra a la Garrotxa després de recalcar al futbol andalús, Germán Sánchez també pot actuar de mig centre defensiu. Destaca pel seu físic, domini del joc aèri i la bona sortida de pilota. Es tracta d’un jugador amb experiència a la categoria i que completarà la zona defensiva. Les últimes temporades ha jugat al San Fernando de Cadis, on la primera temporada van aconseguir l’ascens a la categoria de bronze, les últimes dues temporades les ha completat amb números similars, més de 2600 minuts jugats cada campanya, i 3 i 4 gols respectivament.

El jugador encaixa amb el perfil que la secretaria tècnica estava buscant i després de diverses converses club-jugador se suma el projecte de la UE Olot.