Coro, qualitat assegurada per dues temporades

El davanter de Vilassar de Mar vestirà la samarreta vermella com a mínim dues campanyes més. Un jugador clau en el primer any de la UEO a la categoria de bronze.

En la seva primera temporada a la capital de la Garrotxa “Coro” ha aconseguit les seves millors xifres com a professional, 13 gols en 36 partits, més de 3000 minuts jugats, ocupant la banda esquerre i sent un fixe a les alineacions d’Arnau Sala. Provinent de l’Hospitalet, Coro va arribar per ser un jugador important de l’equip però també de la fategoria, les estadístiques no enganyen. Un jugador amb experiència i molta inteligència dins el terreny de joc que aquest any complirà amb la seva desena temporada a 2aB.

La continuïtat de Coro dues temporades asseguren qualitat i reforcen el projecte ambiciós de la UEO, igual que Coro: Carlos i Wilfred també van signar per dues campanyes.