La UEO arriba a un acord per traspassar Hostench a l’Elx

La bona temporada i la projecció del lateral garrotxí no ha passat desaparcebuda i fa el salt a un equip professional per incorporar-se en un principi al seu equip filial.

La Unió Esportiva Olot i l’Elx han arribat a un acord satisfactori per ambdues parts i traspassa els drets federatius de Jordi Hostench.

El lateral esquerre, format al futbol formatiu de l’Escola Pia, va fer el salt a la UEO i després d’un curt al Girona CF va tornar a recalcar a les files del club. El seu últim any de juvenil ja va començar a anar convocat amb el primer equip on va acabar disputant un munt de minuts en el tram final. La següent temporada, ja va formar part de la primera plantilla i sobretot les dues últimes campanyes ha estat un fix a les alineacions. Tant la temporada passada amb el títol de Tercera Divisió i l’ascens com aquests darrera a 2aB ha estat el jugador amb més minuts acumulats.

La Unió Esportiva Olot vol desitjar molta sort i molts d’èxits a Jordi hostench, un jugador que ho ha deixat tot al terreny de joc i que ha defensat els valors del Flub tant dins com fora.

Gràcies per tot, Jordi!