Gerard Valentín, traspassat al Nàstic

La Unió Esportiva Olot i el Gimnàstic de Tarragona arriben a un acord satisfactori per traspassar els drets federatius del lateral Gerard Valentín.

La gran segona volta del lateral de la UE Olot ha despertat l’interès de molts equips de superior categoria i diferents equips filials. Finalment la voluntat del jugador i la bona entesa entre clubs ha prevalgut alhora de decidir-se pel club tarragoní. La UE Olot ha defensat en tot moment els seus interessos esportius i econòmics ha arribat finalment a un acord molt satisfactori amb el Gimnàstic.

La UEO segueix demostrant que l’aposta pel planter i els joves jugadors gironins està sent tot un èxit tant en l’apartat esportiu com en l’econòmic. Juntament amb Jordi Hostench, Valentín és el segon jugador que marxa traspassat per seguir progressant la seva trajectòria.

Gràcies per tot, Gerard. I molta sort en aquesta nova etapa!