Una pretemporada de qualitat per al primer equip

El primer equip de la Unió Esportiva Olot ja té la pretemporada del tot dissenyada amb els respectius partits amistosos. Passaran pel Municipal equips de gran qualitat com són el RCD Espanyol de 1a Divisió o el FC Barcelona B i el Sabadell, que militen a 2a Divisió A.

Els jugadors d’Arnau Sala jugaran un total de vuit partits, que poden acabar sent nou si s’avança en les eliminatòries de Copa Catalunya, abans que comenci la lliga regular al grup 3 de la Segona Divisió B. La UEO tornarà a competir al Torneig de l’Estany que se celebrarà a Banyoles, on aquest any hi competeixen a més dels amfitrions, el Figueres i el Girona B.

La Unió Esportiva Olot jugarà tres partits al Municipal, i serà amb tres equips de més categoria com són l’Espanyol de Sergio González i el Barça B i Sabadell que militen a la Segona A. El primer equip acabarà la pretemporada amb el Peralada, ascendit aquesta temporada a 3a Divisió.

Els entrenaments començaran el dilluns dia 14 a les 10 del matí. La primera setmana d’entrenaments s’entrenarà cada dia i el dimecres es farà doble sessió.

Clica aquí per consultar tots els partits, les dates i els horaris.