Comencem!

El primer equip de la Unió Esportiva Olot s’ha posat la granota de treball. Aquest matí, 25 jugadors s’han vestit de curt.

La primera sessió de la temporada ha estat protagonitzada per les presentacions, cares noves i la benvinguda al Club, tot i que després l’equip s’ha entrenat amb normalitat.

Els jugadors estaven citats a primera hora i a mesura que anaven arribant s’anaven presentant entre ells i també amb la junta directiva i l’staff tècnic. Un cop tots canviats, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, juntament amb Mar Roca i el president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, els han fet la benvinguda oficial al Club i a la ciutat.

Sense perdre humilitat però essent ambiciosos tant Agustí com Corominas han demanat als jugadors dur el nom de la ciutat d’Olot amb orgull i responsabilitat. El president ha explicat als homes d’Arnau Sala que han de ser conscients que fitxen “per un club i no per un equip” i que espera de tots ells que hagin arribat a la Garrotxa amb l’ambició de “fer la temporada de la seva vida”. També els ha instat a fer d’exemple per tots els futbolistes del futbol base, als quals han de ensenyar els valors del Club: esperit d’equip, competitivitat, respecte al rival i a les regles de joc i compromís. En definitiva, un equip a l’alçada de l’afició que tenim.

L’alcalde per la seva banda, ha donat la benvinguda a la ciutat d’Olot a tots els jugadors, els quals espera que se sentin des d’avui, olotins. Els ha agraït que facin una mica més feliços els ciutadans cada cap de setmana. També ha demanat als jugadors que facin tot el que faci falta per guanyar, però sempre des del respecte. A part d’això, ha demanat paciència. L’Ajuntament treballa per ajudar el màxim possible al Club, i ha confessat que sap que les instal·lacions no són les que l’entitat es mereix i que seguiran treballant per millorar-les.

Aquesta setmana el primer equip s’exercitarà cada dia a partir de les 10 del matí, intercalant els entrenaments a l’Estadi Municipal i a Sant Privat. El dimecres hi haurà doble sessió, a la tarda serà a partir de les 6.