Nou web a l’alçada de club i afició

La Unió Esportiva Olot estrena un nou lloc web oficial més modern, estètic i útil per a l’aficionat. 

Un pas més per créixer i millorar. És el que ha fet la Unió Esportiva Olot aquest migdia amb l’estrena del nou web oficial, que ha desenvolupat el periodista David Planella. El canvi de web s’ha fet amb un triple objectiu molt clar: fer-lo més modern, estèticament millor i, sobretot, més útil per a tots els socis, seguidors i visitants.

El nou web inclou un menú de navegació complet amb les seccions principals ‘el club’, ‘actualitat’, ‘primer equip’, ‘futbol base’, ‘afició’, ‘àlbums’, ‘botiga’ i ‘contacte i premsa’, en les quals es poden consultar categories més específiques. Per exemple, a través de la pestanya de ‘primer equip’ es pot consultar la plantilla amb els perfils de tots els jugadors, cosa que també es pot fer amb el cos tècnic i els membres de l’àrea esportiva. En la mateixa pestanya, es poden consultar els partits de pretemporada i, quan siguin públics, els de lliga i la classificació.

Més enllà del menú, destaca la pàgina d’inici. A primer cop d’ull, hi ha una cinta amb tots els partits que té programats el primer equip, un bloc amb les cinc notícies més destacades i un compte enrere del proper partit. A més, la façana del web també disposa d’altres blocs de notícies, una cinta amb els jugadors, els últims àlbums de fotos, un vídeo del nostre canal de Youtube i un peu de pàgina amb els patrocinadors, entre d’altres banners i blocs.

Esperem que la gaudiu!