“La UE Olot era la meva primera opció”

Ja tenim la peça que ens faltava a la medul·lar. El migcampista creatiu Hector Simon arriba a la Unió Esportiva Olot i firma per les dues properes temporades.

“L’Hèctor és el jugador que volíem des de fa setmanes, estem molt contents de finalment oficialitzar el seu fitxatge”, expressava el vice-president esportiu Dionís Cros. “Buscàvem un jugador que tingués la última passada, amb visió de joc, que li agradés jugar amb la pilota”, recalca. A més, Hèctor compleix amb la idea que té el Club de fitxar jugadors de la província, és nascut a Llançà.

El migcampista ha volgut deixar clar però que no ve a l’Olot perquè sigui un equip a prop de casa seva, sinó perquè “és un equip amb un projecte ambiciós, que ara per ara no té límits i un Club seriós”. Pel que fa a les aspiracions de l’equip aquesta temporada Simon opina que “hem fet un molt bon equip. Però jo ara tinc la ment posada en l’entrenament d’aquesta tarda, i en anar a partit a partit. Tant de bo al maig puguem dir que estem a la part alta de la classificació, tenim equip per fer-ho”. Tot i que tenia ofertes d’altres clubs de Segona B, Simón va quedar convençut amb el nostre projecte i va deixar d’escoltar altres propostes. El jugador també ha tingut paraules d’agraïment per l’Oviedo: “m’han facilitat la sortida, no m’esperava poder començar a entrenar tant aviat. Els hi dono les gràcies”.

Provinent del Real Oviedo, on ha jugat l’últim any i mig, i de 30 anys, el de Llançà torna prop de casa per tornar a gaudir del futbol. Format a les categories inferiors del RCDEspanyol, amb qui va debutar a Primera Divisió. Ha jugat a Segona A amb el Girona, Racing de Ferrol i el Sabadell, on va fer la seva millor temporada,  prop de 2.700 minuts en 32 partits. I a la categoria de bronze amb la Cultural Leonesa, el Castelló i per últim amb l’Oviedo (48 partits).

Leave a Reply