Primer test de pretemporada superat! L’Escala 0 – Olot 5

Els homes d’Arnau Sala s’han estrenat amb victòria davant l’Escala. Han pogut jugar tots els homes disponibles a més de Xerry, Banús i Àlex Campos. Els golejadors han estat Carlos, Coro, Ferrón, Uri i Sielva.

 

Futbol Club L’Escala: Bustins, Ribas, Mir, Minic, Salam, Carles Gimenez, Nani Perez, Muniesa, Feixas, Gasull i Nil Pamies

Unió Esportiva Olot: Wilfred, David Marquez, Rubén, Canal, Rojas, Sergio Maestre, Eric, Josep Soler, Xavi Ferron, Coro i Carlos Martínez.

2a part: Gianni (Àlex Campos, 75′), Argi, Banús, Germán, Musa, Oscar Sielva, Abel, Toni, Xerry, David López i Uri

 

L’estrena de la Unió Esportiva Olot aquesta temporada 14-15 ha acabat amb una maneta a l’Escala. L’Olot ha estat superior tot el partit i sobretot els 45′ primers minuts on els olotins podrien haver ampliat el marcador. Carlos Martínez ha obert la llauna passats tant sols 4 minuts gràcies a una bona centrada de Rubén Canelada. Ferrón ha superat a Bustins amb una vaselina amb una mica de fortuna al minut 18 i l’últim gol ha estat de Coro, definint bé ajustat al esquerre del porter després d’una passada de Carlos.

A la segona part, ha abaixat el ritme dels dos equips tot i que l’Olot presentava un onze nou. Ha costat més trenar jugades i crear ocasions perilloses de gol. Uri Santos només ha hagut d’empènyer l’esfèrica des de dins l’àrea petita després que David López l’assistís quan se n’havia anat de 2 jugadors. Poc abans d’acabar el partit i aprofitant un refús, Óscar Sielva ha afusellat el porter visitant amb un xut sec ajustat al pal esquerre des de fora l’àrea.

El tècnic de la Unió Esportiva Olot ha valorat molt positivament l’estrena de l’equip: “estic content perquè hem guanyat i hem pogut jugar tots a un bon ritme, estic satisfet perquè els nous s’estan adaptant al nostre model de joc”. Sobre els juvenils s’ha mostrat sorprès amb el nivell que han mostrat: “estan treballant molt i aniran tenint minuts aquesta pretemporada”

 

 

Estrena. Wilfred, Rubén Canelada, David Márquez, Sergio Maestre, Musa, Òscar Sielva i Argi han vestit per primera vegada l’elàstica de l’Olot.

 

Debut. Els juvenils Xerri, Banús, Josep Soler i Àlex Campos han debutat amb el primer equip de l’Olot.

Leave a Reply