Uri lluita per l'esfèrica / Martí Albesa

L’Olot 14/15 s’estrena amb victòria davant l’afició! UEO 1 – Sabadell 0

Carlos Martínez ha marcat l’únic gol del matx des dels 11 metres tot just als 9 minuts. Ambdós equips han tingut opcions per marcar algun gol més però la fatiga de la pre-temporada ha fet deslluir a uns jugadors carregats de cames.

Unió Esportiva Olot: Wilfred (Gianni, 46′), Argi (David Márquez, 69′), Canelada (Musa, 46′), Germán (Canal, 46′), Rojas (Lluc Banús, 75′), Maestre (Èric Vilanova, 69′), Carlos Martínez (Toni, 75′), Òscar Sielva (Abel, 46′), Uri (Pepu, 75′), David López (Ferrón, 46′) i Coro (Xerry, 75′).

Centre d’Esports Sabadell: Nauzed, Cristian, Collantes, Edgar Hdez, Sotan, Riau, Aridai, Crespí, Olivas, Tamudo i Javi Hervás.

També han jugat: De Navas, Agus, Victor, Sandro, Oriol, Gato, David, Ernest i Estellés.

Gol: Carlos Martínez (p), 9′

Incidències: 1.101 espectadors a l’Estadi Municipal en el partit per Càritas Garrotxa.

Els aficionats de la Unió Esportiva Olot han pogut gaudir d’una victòria davant una entitat de nivell com és el Sabadell que milita a la Segona Divisió A. Arnau Sala segueix provant amb els seus jugadors donant-los rols diferents i provant-los amb diferents jugadors dins el terreny de joc. Ha costat poc obrir la llauna, i és que després d’una internada de Rubén Canelada per l’esquerre Uri ha rematat la pilota i ha topat amb el braç de Crespí. El matx ha estat igualat en la major part de fases del partit, de fet, minuts després Wilfred s’ha hagut de lluir fent una doble aturada davant Tamudo i Edgar, i seguidament en una rematada de Crespí des de la frontal de l’àrea. L’Olot ha hagut de córrer davant un rival de més qualitat tècnica però ha aturat molt bé els atacs dels visitants que en prou feines han fet ocasions clares de gol però també ha tingut la seves opcions, Carlos ha sorprès Nauzed amb una bonica vaselina després d’una magnífica assistència de Sielva, però la pilota ha sortit fregant el travesser.

A la segona part, amb molts canvis a l’onze olotí, el partit ha tingut un guió semblant, domini de la pilota sense perill pels arlequinats. Carlos només de rempendre el matx ha tingut una clara arribada, fent el més difícil però a l’hora de definir s’ho ha pensat massa i el central li ha pispat la pilota. També hagués pogut ampliar distàncies Coro amb un potent xut des de dins l’àrea assistit per Musa però la pilota ha marxat a la dreta de De Navas. Abans d’acabar el matx, el Sabadell ha tingut l’última, Ernest ha enviat la pilota a la fusta després d’una bona rematada de cap.

Bona estrena pels homes d’Arnau Sala i Xaví Punsí que segueixen treballant però que estan satisfets amb el treball de l’equip, “avui s’ha notat la fatiga en gestos tècnics però en defensa hem estat molt bé, tornem a deixar la porteria a 0”. Ha afegit: “hem d’estar orgullosos del que estem fent, hem jugat una estona amb 4 juvenils i forces jugadors de casa”. I sobre el vestidor: “els jugadors estan contents, estem treballant molt i bé. La veritat és que no podem demanar gaire res més, només que segueixin els bons resultats”.

Els beneficis del partit d’aquest vespre aniran destinats a Càritas Garrotxa a més del que s’hagi recaptat amb les donacions i el sorteig de la samarreta firmada pel primer equip de l’Olot.

Leave a Reply