Per Càritas, tots a l’Estadi!

La Unió Esportiva Olot s’estrena davant l’afició davant un rival d’entitat com és el Sabadell que milita a 2a divisió. Els beneficis del partit aniran destinats a l’entitat garrotxina que ajuda als més desprotegits.

Els homes d’Arnau s’estrenaran al Municipal aquest dimecres a les 20 hores. Serà davant el Sabadell de Miquel Olmo que en l’última campanya va quedar en desena posició, fent una gran campanya i amb opcions de fer promoció fins a les últimes jornades.

Després del primer test a l’Escala, on els olotins van guanyar per 0 a 5, el primer equip de la Unió Esportiva Olot rep aquesta vegada a un conjunt de més entitat. Els socis podran veure per primera vegada al municipal als nous jugadors, fins a 10 jugadors s’han incorporat al nostre projecte aquest mercat d’estiu, a més de les joves promeses del juvenil. (Podeu visualitzar la nostra plantilla aquí)

Càritas

El partit de demà és una bona oportunitat per ser solidaris, i és que els beneficis del partit aniran destinats a aquesta entitat garrotxina. Els socis que no hauran de pagar entrada podran fer els seus donatius en guardioles que estaran repartides per l’entrada. A més, es vendran butlletes a l’entrada del camp per entrar en el sorteig d’una samarreta del primer equip firmada per tota la plantilla.

Preus entrades:

General 10€

Tribuna 25€

Jubilat 8€

Menor de 17, 3€

Leave a Reply