Per canviar la dinàmica: entrenament a la platja

El primer equip de la Unió Esportiva Olot s’ha desplaçat a Roses durant el dia d’avui per fer les dues sessions d’entrenament per canviar una mica amb la dinàmica de les últimes setmanes.

Avui, dilluns, ha començat la quarta setmana d’entrenaments pels homes d’Arnau Sala i després de 3 partits de pretemporada, i de passar ronda a Copa Catalunya, tocava un canvi d’aires. Jugadors i tècnics del primer equip han passat un dia diferent a la platja de Roses. Amb sessió d’entrenament al matí i a la tarda a la sorra, per treballar la potència, amb parada parada per dinar i seguir creant l’ambient idoni que l’equip necessita.

L’equip segueix posant-se a to, i és que aquesta setmana té 4 partits: dijous al Torneig de l’Estany i contra el Girona B, les semi-finals del toreig de l’Estany, el divendres a l’Estadi Municipal amistós contra el filial del FC Barcelona, dissabte altre cop Torneig de l’Estany (final o partit pel 3r i 4t lloc) i per acabar diumenge 2a ronda de Copa Catalunya contra el Vilassar de Mar

image_3                      image_2

Leave a Reply